Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Jocuri playstation 5

luni, iunie 28th, 2021 141 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

jocuri-playstation 5
Cele mai noi jocuri playstation 5 care au aparut pe piata. Cele mai faine jocuri ps5
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Fanii consolei sunt nerăbdători pentru lansarea jocurilor Sony PlayStation 5 (PS5), în care utilizatorii se pot bucura de feedback haptic uimitor datorită tehnologiei controlerului DualSense, pe lângă o calitate excelentă și datorită rezoluției 4K.

IGN, site-ul de jocuri video din SUA, a evidențiat cele mai bune 10 jocuri lansate și sunt după cum urmează:

Jocuri playstation 5


Nr. Imagine Nume Evaluare Verificati pretul
1
din 6
Joc Marvel's Spider-Man PlayStation 5

Joc Marvel's Spider-Man: Miles Morales pentru PlayStation 5

VERIFICAȚI PREȚUL
pe emag.ro

Jocuri Playstation 5

Cele mai bune 10 jocuri de pe PlayStation 5

1- Ghost of Tsushima

Data lansării jocului: 17 iulie 2020, un joc video de acțiune și aventură dezvoltat de Sugar Punch Productions și Sony Interactive Entertainment, iar jocul se învârte în jurul ultimului samurai de pe insula Tsushima în timpul invaziei mongole din Japonia.

 

În PS5, experiența de joc este mai interesantă ca niciodată și acum există o actualizare gratuită Legends care poate fi jucată, care este plină de provocări uimitoare, ceea ce face ca acest joc să fie una dintre cele mai bune experiențe de cooperare disponibile pe PS5 la lansare.

2- God of War 5 Ragnarok

Șocant, avem de fapt o fereastră de lansare pentru God of War 5: Ragnarök – 2021. Scoaterea acestui joc anul anul acesta este sălbatic, având în vedere că God of War tocmai a fost lansat în 2018. Sigur, studiourile Santa Monica au avut trei ani, dar este mult mai devreme decât cât a durat obținerea Horizon Forbidden West și The Last of Us Part II.

God of War 5 Ragnarök nu este doar confirmat, ci vine mult mai devreme decât oricare dintre noi ar fi putut anticipa vreodată.  Nu știm prea multe despre God of War 5 Ragnarök, în afară de subiect, așa că am compilat o cantitate mare de cunoștințe despre Ragnarök actual și am discutat despre toate posibilitățile care ar putea apărea cu următorul joc. Spoilere grele, grele în fața lui God of War Ai fost avertizat.

Iată tot ce știm până acum despre God of War 5: Ragnarök.

https://www.youtube.com/watch?v=xWwJr-ZSii4

 

3- Sackboy

Data lansării: 12 noiembrie 2020 De la dezvoltatorul Sumo Digital, acest joc este distractiv și fermecător și prezintă o aventură emoționantă care poate fi jucată solo sau în cooperare și conține o plăcere vizuală care nu este ciudată pentru Sony.

 4 – The Pathless

Data lansării: 12 noiembrie 2020 de la dezvoltatorul Giant Squid

Un joc video de acțiune și aventură caracterizat prin simplitatea mișcării de la alergare și sărituri la alunecare prin păduri, dealuri stâncoase și munți acoperiți de zăpadă, ceea ce creează distracție specială pentru jucătorii dintr-o lume care încurajează explorarea și îți satisface curiozitatea, pe lângă prezența unui grup de puzzle-uri și lupte inteligente, ceea ce îl face unul dintre cele mai interesante jocuri.

5- Bugsnax

Jocul video de aventură a fost lansat pe 12 noiembrie 2020 de la dezvoltatorul Young Horses, care și-a continuat planurile de a construi o lume de mistere, pe măsură ce jucătorii explorează o insulă misterioasă și experimentează o poveste caldă plină de răsturnări de rău augur.

6- Demon’s Souls

Data lansării: 12 noiembrie 2020 de la dezvoltatorul Bluepoint Games, iar jocul reprezintă una dintre cele mai profunde, mai bogate și mai provocatoare experiențe de pe consolă.

7- Astro’s Playroom

Data lansării: 12 noiembrie 2020 de la dezvoltatorul SIE Japan Studio.

Controlerul DualSense este una dintre cele mai definitorii caracteristici ale PS5, deoarece feedbackul haptic precis și stimulii folosiți în mod strategic creează un nivel de imersiune de neegalat și nicăieri această tehnologie nu se afișează mai bine decât camera de joc Astro, care este concepută pentru a demonstra capacitățile consolei. Dualsense.

8-Assassin’s Creed Valhalla

Data lansării: 10 noiembrie 2020 De la dezvoltatorul Ubisoft Montreal, care demonstrează de fiecare dată că portofoliul său nu este lipsit de evoluții uimitoare, povestea se concentrează pe expansiunea vikingilor din Anglia în secolul al IX-lea, iar în timpul Assassin’s Creed Valhalla puteți construi Așezare scandinavă, descoperiți echipamente unice și capacități puternice, cu peisaje, inclusiv aisberguri din Norvegia și curbarea râurilor din Anglia, cu o rezoluție uimitoare 4K.

9- NBA 2K21 – PlayStation 5 Standard Edition

A sosit următoarea generație de baschet. Cu o grafică uluitoare, baschetul NBA 2K arată și se simte ca o experiență complet nouă și realistă, explorați un oraș vast format din mai multe cartiere distincte în această experiență de rol de baschet complet reinventată.
Lansați-vă călătoria printr-o nouă poveste de baschet cinematografică intitulată The Long Shadow.

10- Spider-Man: Miles Morales

Data lansării: 12 noiembrie 2020 de la dezvoltatorul Insomniac Games, iar în această serie Peter Parker este trimis în vacanță și lasă New York-ul în grija elevului său Miles Morales, iar îmbunătățirile acestui joc nu sunt doar cosmetice, ci și eroul. el însuși a avut mai multe abilități supranaturale mai mult decât Peter Parker.

https://www.youtube.com/watch?v=NTunTURbyUU

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023