Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Jocurile gratuite de la Sony pentru luna iunie, confirmate pe Playstation Plus

duminică, mai 30th, 2021 73 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

playstationplus-free-games
Jocuri gratuite pentru abonatii PlaystationPlus, profita de noile jocuri gratuite : Operation: Tango, Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown, Star Wars: Squadrons
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania

PlayStation Plus Membership (90 zile) Ro PS5

PlayStation Plus Membership (90 zile) Ro PS5

Magazin Emag Romania
ps4plus

PlayStation Plus Membership (365 zile) Ro PS5

ps4plus

PlayStation Plus Membership (365 zile) Ro PS5

Luna de luna cei de la Playstation Plus ofera in mod gratuit 3 jocuri, tocmai ce au fost confirmate jocurile lunii Iunie 2021 gratuite doar abonatilor Playstation Plus.  

Sony a anunțat pe blogul său că, în timp ce toate cele trei jocuri gratuite PS Plus vor fi disponibile începând cu 1 iunie, Star Wars: Squadron și Operation: Tango vor fi disponibile pentru a fi adăugate la bibliotecă până pe 5 iulie.

Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown, pe de altă parte hand, va fi disponibil până pe 2 august. 

Cum sa primesti jocuri gratis de la Playstation? 
Simplu si rapid pentru numai 40 ron/luna te poti abona la PlaystationPlus.

Iată o privire rapidă asupra celor trei jocuri playstation:

Jocurile lunii Iunie 2021 la Playstation Plus

În primul rând, acea marcă strălucitoare a jocului PlayStation 5, Operation: Tango. Aceasta este o aventură de spionaj în cooperare care necesită conectarea la internet și utilizarea microfonului pentru a comunica cu un alt jucător pentru a vă rezolva misiunile. Unul dintre voi este un agent, celălalt este un hacker și niciunul dintre voi nu poate vedea reciproc ecranele.

PlayStation 5, Operation: Tango

Playstation 4 -Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown

Star Wars: Squadrons

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023