Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Sony va lansa Playstation 5 in forma a 2 console una digitala una cu CD-uri

sâmbătă, iunie 13th, 2020 738 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

sony_ps5_13-620x413
Deși acum știm cum va arăta PlayStation 5, nu suntem încă mai aproape de a cunoaște prețul PS5, întrucât Sony a reținut aceste informații cruciale în timpul dezvelirii recente a consolei.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania

Consola PlayStation 5 Digital Edition

consola-ps5-digital-edition-alb_10070930_6_1606407445

PlayStation 5 Digital Edition, 16GB RAM, 825 GB SSD, Alb

Magazin Emag Romania

Consola PlayStation 5

Consola PlayStation 5, PS5 16GB RAM, 825GB SSD

Magazin Emag Romania
Controller Wireless PlayStation DualSense

Controller Wireless PlayStation DualSense

Deși acum știm cum va arăta PlayStation 5, nu suntem încă mai aproape de a cunoaște prețul PS5, întrucât Sony a reținut aceste informații cruciale în timpul dezvelirii recente a consolei. Consola arată ca mai jos. O zonă centrală neagră cu două “aripi” albe, îmi inspiră un look futurist, zici că-i consola unui Stormtrooper din Star Wars.

 

Comenzile pre-comandate PS5 nu sunt încă disponibile, dar in curand va fi posibil să vă înscrieți la notificări prin e-mail privind precomenzile PS5 atât la E-mag cât și la Altex. Aceasta înseamnă că veți fi unul dintre primii care să știe când se vor face comenzi prealabile, dar nu vă garantează încă o unitate. Acestea fiind spuse, dacă doriți să puneți mâna pe una dintre console cu potențial limitat cât mai curând posibil, ar fi bine sa urmariti site-urile Altex.ro si Emag.ro

 

Sony nu a confirmat încă prețul PS5, dar previziunile analiștilor au plasat prețul PS5 în regiunea de 500 EURO / 449 lire sterline / 749 USD, ceea ce ar avea un sens, dat fiind un salt generațional la fel de semnificativ pe care îl oferă în prezent Sony.

Acesta este, însă, considerat prețul pentru versiunea standard și, așa cum ne-a arătat recent evenimentul de dezvăluire al Sony, vor exista două console PS5 la lansare: PS5 standard și PS5 Digital Edition (mai multe în cele de mai jos).

 

Cu toate acestea, președintele și CEO-ul Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, a sugerat recent că o marcă de preț PS5 poate fi mai aproape de a fi decisă și că PS5 ar putea să nu aibă „prețul cel mai mic” în lupta cu Xbox Series X.

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023