Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Un cititor ar putea doar să dezvăluie data exactă a designului Playstation 5 de la Sony

miercuri, mai 6th, 2020 182 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Sony și Microsoft sunt încă pe cale să lanseze o nouă generație de console în acest an, deși cuvântul pe stradă este că oferta inițială de console PS5 și Xbox Series X ar putea să nu satisfacă cererea
Image: © Getty Images
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Sony și Microsoft sunt încă pe cale să lanseze o nouă generație de console în acest an, deși cuvântul pe stradă este că oferta inițială de console PS5 și Xbox Series X ar putea să nu satisfacă cererea. Asta dacă criza de sănătate nu se agravează până la momentul în care datele de lansare ale ambelor console trebuie amânate pentru 2021.

Până în prezent, Microsoft este câștigătorul neoficial al războiului de marketing pentru noile console. Este posibil ca Sony să fi avut mâna superioară în urmă cu câteva luni, dar numele și designul seria X de la Microsoft dezvăluie la mijlocul lunii decembrie lucrurile schimbate. De atunci, Microsoft a fost constant cu un pas înaintea Sony cu anunțuri noi despre consolă. Câteva emisiuni tehnologice au fost anulate în ultimele luni și Sony nu a apucat să anunțe niciodată zvonul despre evenimentul PS5 care ar fi trebuit să se întâmple în februarie sau martie. De atunci, Sony a găzduit un singur eveniment PS5 prin YouTube, ceea ce s-a dovedit a fi unul dintre cele mai plictisitoare note din ultimii ani.

Sony a anunțat cel puțin specificațiile PlayStation 5 și a dezvăluit noul design și numele controlerului PS5 – acesta este DualSense, nu DualShock 5. Proiectarea PS5 este încă un mister și nu avem niciun cuvânt oficial când consola va fi dezvăluită. , dar un locatar are deja o potențială dată pentru anunțuri.

Jucătorii care urmăresc ultimele zvonuri pot fi familiarizați cu un utilizator de Twitter care poartă numele de @PSErebus. Utilizatorul a făcut câteva comentarii PS5 în urmă cu câteva luni, când el sau ea au spus că consola va fi dezvăluită în primul trimestru al anului. Inutil să spun, noua pandemie coronavirusă a aruncat o cheie în planurile Sony, dacă există, deci nu există nicio modalitate de a ști dacă acele scurgeri anterioare erau exacte.

Utilizatorul Twitter a avut o atitudine de confruntare față de alte scurgeri care detaliază potențialele planuri PS5 în ultimele luni, dar apoi la începutul acestei săptămâni, el sau ea au postat următorul mesaj:

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023