Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
IDC a lansat astăzi prognozele industriei IT la nivel mondial pentru 2020 într-o transmisie web cu Frank Gens, vicepreședintele principal al IDC și analistul șef.

Accentul pentru cele 10 predicții pentru anul viitor și nu numai este creșterea economiei digitale. Până în 2023, IDC prevede că peste jumătate (52%) din PIB-ul global va fi contabilizat de întreprinderile transformate digital. Acest punct de basculare digitală anunță apariția unei noi specii de întreprindere, prima întreprindere digitală.

Pentru a impulsiona supremația digitală, o întreprindere trebuie să dedice jumătate din bugetul său pentru a sprijini inovarea digitală, creând o fabrică de inovație digitală performantă, de înaltă performanță și un ecosistem terț pentru a produce produse digitale și a furniza servicii digitale angro bazate pe taxe pentru altă întreprindere. Aceasta din urmă va fi o cu totul nouă competență a întreprinderii, similară cu gestionarea platformei Amazon pentru vânzătorii terți. Resursele IT își vor continua migrația către cloud (și multi-cloud) și vor fi investiții puternice în sisteme de automatizare și orchestrare, folosind informații artificiale și învățare automată.

O nouă abilitate și expertiză foarte importantă pentru întreaga echipă de conducere a unei întreprinderi digitale este prima viziune periferică. Granițele industriei tradiționale dispar rapid și pentru a participa la noi economii, care oferă o ofertă din diferite industrii, directorii trebuie să înțeleagă mai bine modul în care propria lor industrie și piețele se conectează la alte industrii, astfel încât să poată oferi o experiență holistică clienților lor ( de exemplu, ecosistemul de pasageri conectat cuprinde lanțul valoric tradițional al industriei auto, dar este axat pe experiența totală a pasagerilor, mai degrabă decât pe mașina).

Iată predicțiile IT 2020 ale IDC:

Accesați-vă la inovație: Până în 2023, peste 50% din totalul cheltuielilor TIC vor fi direct pentru transformare digitală și inovație (în creștere de la 27% în 2018), crescând cu 17% CAGR (vs. -3,5% pentru restul TIC).

Nori conectați: Până în 2022, 70% dintre întreprinderi vor integra managementul cloud – în norii lor publici și privați – prin implementarea tehnologiilor, instrumentelor și proceselor unificate de hibrid / multicloud unificate.

Edge Build-Out: Până în 2023, peste 50% din noile infrastructuri IT ale întreprinderilor implementate vor fi la marginea bazelor de date corporative, în creștere de la mai puțin de 10% astăzi; până în 2024, numărul de aplicații de la margine va crește cu 800%.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023