Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cum sa editezi gratuit un video in 2020, cele mai bune software-uri gratuite

luni, ianuarie 6th, 2020 285 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Software-ul de editare video nu trebuie să fie scump
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Dacă sunteți un amator entuziast sau pur și simplu încercați să reduceți costurile proiectului la minimum, există o mulțime de editoare video excelențe. În acest articol, am colectat cel mai bune programe de editare video, fiecare dintre pachetele software prezentate  mai jos vă va ușura să îndepliniți sarcini importante, precum taierea clipurilor, aplicarea filtrelor de ecran verde și reglarea vitezei de redare.

Cele mai bune programe de editare video gratuite sunt:

  • Lightworks
  • Hitfilm Express
  • Shotcut
  • Film Maker Online
  • Editor video VSDC

 

1.Lightworks

Pur și simplu cel mai bun editor video gratuit pe care îl puteți descărca astăzi.

Cu Lightworks, veți găsi tot felul de funcții de înaltă calitate, care sunt disponibile în mod normal numai cu pachete scumpe, cum ar fi Final Cut Pro. Acestea includ posibilitatea de a importa și de a reda imagini în fundal și de a previzualiza efectele video în timp real.

Dezavantajul este că învățarea modului de utilizare a Lightworks poate dura ceva timp, deoarece interfața este destul de complexă. Puteți trage diverse ferestre de editare pentru a crea un număr aproape infinit de variații de aspect și puteți seta comenzi rapide de la tastatură pentru a accelera lucrările de editare.

Puteți descărca și instala Lightworks gratuit pe dispozitivele Windows, Mac și Linux. Dacă la o dată ulterioară, decideți că doriți să investiți într-o experiență îmbunătățită, puteți face upgrade la Lightworks Pro. Cu această versiune actualizată, veți putea exporta proiectele în diferite formate, crea capodopere 3D și încărcați direct pe YoutTube.

2. Hitfilm Express

Puteți utiliza, de asemenea, acest editor video gratuit pentru a seta tastele cromate pentru ecran verde, pentru a crea măști video personalizate și pentru a vă înregistra imagini la nivelul următor cu o gamă de instrumente compoziționale 3D. Cu toate că utilizatorii pentru prima dată pot părea un pic confuzi, interfața de utilizator HitFilm Express va fi familiară oricui a lucrat cu un editor video avansat.

Există doar două mici dezavantaje ale acestui editor video. Primul este că este solicitant din punct de vedere tehnic, așa că veți avea nevoie de un PC sau Mac cu un procesor puternic pentru a-l rula. Și, în al doilea rând, procesul de instalare este inutil de complex. Pentru a avea acces la software-ul Hitfilm Express, va trebui să partajați un link către dezvoltatorul său, FXhome, pe rețelele de socializare.

3. Shotcut

Shotcut și-a început viața ca editor video gratuit pe Linux și a fost portat la mașinile Windows și Mac după ce a fost deja în jur de câțiva ani. Această călătorie de dezvoltare a dus la o interfață de utilizator ușor ciudată, dar Shotcut este încă unul dintre cei mai buni editori de video gratuite pe care îi puteți descărca acum.

Unele aspecte ale sistemului Shotcut sunt ușoare și intuitive, cum ar fi procesul de glisare a fișierelor media pentru a le importa în proiectul tău. Cu toate acestea, nu există nicio îndoială că există o curbă de învățare mai abruptă cu acest editor video decât majoritatea. De exemplu, va trebui să configurați afișajul adăugând modulele de care aveți nevoie.

4. Movie Maker Online

Movie Maker Online este un editor video care rulează în browser. Pentru a edita un videoclip, trebuie doar să îl încărcați într-o linie de timp verticală neobișnuită a proiectului, unde puteți decupa clipuri și adăuga filtre sau efecte de tranziție.

Alți editori video gratuit enumerați aici sunt pachete software care pot fi instalate și rulate local. Cu toate acestea, acestea nu sunt singurele tipuri de editor video gratuit disponibile. Există, de asemenea, multe instrumente excelente bazate pe browser, iar Movie Maker Online este unul dintre acestea.

Marele avantaj al unui editor online este că îl puteți accesa de pe orice dispozitiv desktop și nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la stocarea conținutului. Un alt mare bonus este că specificațiile computerului dvs. nu contează la fel de mult, vârsta hardware-ului dvs. nu contează atunci când utilizați un editor video online, deoarece totul se întâmplă în cloud.

5. VSDC Video Editor

VSDC Video editor era cunoscut ca unul dintre programele clunkier de editare video gratuite. Din fericire, ultima ediție a software-ului are o interfață îmbunătățită dramatic, cu o temă întunecată cu aspect proaspăt și capacitatea de a detașa ferestrele individuale, ideale pentru editare cu mai mult de un monitor.

La fel ca Lightworks, VSDC este un editor video neliniar care poate concura cu pachete de editare video mai scumpe. Este inclus atât în ​​ediții gratuite, cât și premium, și există foarte puține solicitări pentru utilizatorii liberi să se aboneze. Singura supărare serioasă este că varianta gratuită nu are instrumente cheie cromate multiple și nu poate fi utilizată pentru rezoluții de peste 1080p.

VSDC acceptă o mulțime de funcții utile de editare video, inclusiv animații, sprituri, tranziții, filigranare, amestecare, suprapunere și mascare. O altă caracteristică minunată este un instrument gratuit de stabilizare video, care este excelent dacă trebuie să îmbunătățiți calitatea clipurilor cutremurătoare capturate pe smartphone-uri.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023