Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cele mai bune plite cu inductie

vineri, mai 29th, 2020 204 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Plăcile de gătit cu inducție sunt impresionante. Dacă sunteți după o placă de gătit cu încălzire super-rapidă și răspuns instantaneu la modificări ale setărilor de temperatură, rămâneți la fel de ușor la atingere, atunci gătirea prin inducție este pentru dvs.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Cele mai bune plite cu inductie


Nr. Imagine Nume Evaluare Verificati pretul
1
din 10

Beko HII64400AT

VERIFICAȚI PREȚUL
pe emag.ro
2
din 10

Electrolux EHH6240ISK

VERIFICAȚI PREȚUL
pe emag.ro
3
din 10

Whirlpool ACM800/NE

VERIFICAȚI PREȚUL
pe emag.ro
4
din 10

Plita incoporabila Hansa BHI68368, Inductie, 4 zone de gatit

VERIFICAȚI PREȚUL
pe emag.ro
5
din 10

Hansa BHII37303

VERIFICAȚI PREȚUL
pe emag.ro

Cea mai buna plita cu inductie – Bosch PUE611BB2E

După ce am pus peste 60 de ore de cercetare și testare, suntem siguri că Plita incorporabila Bosch PUE611BB2E, este cel mai bun blat de inducție portabil cu inducție și un arzător suplimentar de încredere pentru bucătăriile mici sau ocupate.

Acest model cu un preț moderat se încălzește rapid și gătește mai uniform decât concurența. Interfața sa ușor de utilizat vă permite să alegeți între un mod de alimentare pentru gătit general și un mod de temperatură pentru sarcini specifice, cum ar fi prăjirea.

Cum am ales

Pentru revizuirea noastră din 2020, am căutat vase noi sau actualizate cu gătit cu inducție cu un singur arzător. Arzătoarele cu o singură inducție sunt foarte eficiente, deoarece utilizează o putere completă de 1.800 de wați la cea mai mare temperatură, în timp ce arzătoarele duale împărțesc 1.800 de wați între două arzătoare, dacă sunt folosite ambele. Drept urmare, am constatat că arzătoarele duale sunt în general mai puțin puternice, așa că le-am exclus pentru alte actualizări ale acestui ghid.

Pentru a decide ce modele de testat pentru anul 2020, am citit cele mai recente rapoarte de pe alte site-uri de recenzii și ne-am uitat la cei mai buni vânzători de pe E-mag și alte site-uri de retail. De asemenea, am acordat o atenție deosebită comentariilor cititorilor, precum și recenziilor clienților E-mag, remarcând caracteristicile pe care oamenii le-au iubit sau urât. Luând în considerare toate acestea, împreună cu cercetările noastre din trecut, am stabilit următoarele criterii pentru o placă de gătit portabilă cu inducție.

 

O gamă largă de opțiuni de încălzire

Am căutat arzătoare cu inducție care să ofere o serie de setări de căldură, astfel încât acestea să poată menține o temperatură scăzută, dar totuși să fie foarte fierbinți pentru a fierbe apa rapid. Posibilitatea de a comuta între nivelurile de putere și temperaturile specifice a fost, de asemenea, importantă în decizia noastră.

Dacă sunteți familiarizat cu arzătoarele cu gaz sau cu energie electrică, probabil că veți fi mai confortabil utilizând setările de alimentare ale unui arzător cu inducție, dar aveți opțiunea de a alegeți temperaturile setate este convenabil atunci când trebuie să mențineți o temperatură specifică, cum ar fi când prăjiți.

Stabilitate

De asemenea, am avut în vedere cât de stabil a fost fiecare model pe contor. Lucrul cu tigăile fierbinți poate fi periculos, de aceea este important să ai o unitate stabilă cu greutate substanțială și picioare de cauciuc. Toate arzătoarele cu inducție testate aveau picioare care le împiedicau să alunece.

Cu toate acestea, asigurați-vă că blatul dvs. este curat înainte de a folosi arzătorul – blaturile grase pot face ca și cele mai sigure unități să fie mai puțin stabile și predispuse la alunecare.

 

Design ușor de curățat

Unul dintre avantajele pe care arzătoarele cu inducție le au față de arzătoarele cu gaz sau cu bobină electrică este că sunt mai ușor de șters, deoarece de obicei constau dintr-o suprafață netedă. Am căutat modele care au caneluri și crevete minime în care mâncarea și grăsimea se pot construi cu ușurință. În mod ideal, ne-am dorit arzătoare cu un singur blat din sticlă ceramică.

Pentru ghidul nostru original, am testat patru vase cu inducție cu un singur arzător și două modele cu arzător dublu. Pentru actualizarea noastră din 2019, am testat alte patru modele împotriva celor mai bune alegeri ale noastre.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023