Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cele mai bune jocuri Playstation 5 in 2021

vineri, ianuarie 8th, 2021 357 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Marvels-Spider-Man-Miles-Morales2-1
Cele mai bune jocuri pentru playstation 5, nu stii ce sa alegi, noi echipa maluma.ro am facut o lista cu cateva din extraordinarele jocuri pentru playstation 5 lansate
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Opriți-ne dacă ați mai auzit asta, dar maluma.ro a facut o lista cu cele mai bune jocuri pentru Playstation 5 care au aparut pana in acest moment.

PlayStation 5 de la Sony a avut cele mai de succes lansări ale consolei de jocuri video din toate timpurile. Sistemul a fost epuizat din ziua lansării pe Emag si Altex și continuă să se vândă de fiecare dată când un magazin obține stocuri. Este ușor de înțeles de ce.

PlayStation 5 este prima consolă de jocuri video nativă 4K de la Sony, suflând PlayStation 4 în termeni de putere brută.

Dacă ați avut norocul să obțineți sistemul pentru dvs. – sau dați unul în acest sezon de sărbători – veți avea nevoie de câteva jocuri pentru a merge cu el. Mai jos veți găsi cele mai bune titluri PlayStation 5 pe care le puteți obține chiar acum.

De unde cumpar un playstation 5 ? 

Liniile de lansare pot fi destul de lovite sau ratate, dar PlayStation 5 are deja câteva titluri grozave disponibile chiar acum.

Care sunt cele mai bune jocuri PlayStation 5?

Cele mai bune jocuri Playstation 5 in 2021


Cele mai bune jocuri Playstation 5 care vor aparea: titluri PlayStation 5  de anticipat în 2021 și nu numai:

Hitman III

Data lansării: ianuarie 2021
Exclusiv PS5: Nu
Editor: IO Interactive
După succesul încetinit de care IO s-a bucurat cu Hitman și Hitman 2, își completează noua trilogie cu o a treia tranșă care arată absolut frumoasă. Trailerul pe care l-am văzut prezintă locații la fel de ambițioase ca tot ceea ce am jucat încă și anticipăm mai multe modalități de a ne termina țintele decât oricând.
Lansat în ianuarie 2021, va fi unul dintre primele jocuri terțe pentru consolele de ultimă generație, care este întotdeauna un moment palpitant.

FarCray 6

Data lansării: 18 februarie 2021
Exclusiv PS5: Nu
Editor: Ubisoft
Cel mai recent din seria Far Cry este pe drum și se pare că va fi la fel de exploziv ca oricând. Se află pe insula fictivă Yara, pe care o puteți vedea destul de clar, fiind inspirată de Cuba și arată colorată și distractivă, cu o gamă largă de arme, vehicule și aliați de care să faceți apel.

 

Deathloop

Data lansării: Q2 2021
Exclusiv PS5: Nu, tot pe PC
Editor: Bethesda
Acest shooter stealth tactic elegant este de la echipa de geniu de la Arkane Studios care a făcut o muncă atât de incredibilă în seria Dishonored și pare că ar lua câteva frunze din acea carte. O buclă de timp în stilul Groundhog Day pare că va fi o provocare foarte distractivă pentru a ieși.

 

 

Final Fantasy XVI

Data lansării: 2021
Exclusiv PS5: Nu, tot pe PC
Editor: Square Enix
Următorul joc principal din seria Final Fantasy va fi o consolă exclusivă pentru PS5, cel puțin de ceva timp, iar primul trailer pare absolut grozav. Este o întoarcere la un tărâm fantastic mai legat, împreună cu un stil mai plin de grație și un sistem de luptă care arată mai receptiv ca niciodată. Abia așteptăm să aflăm mai multe și să încercăm.

 

 

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023