Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Predictii PlayStation Plus în Aprilie 2022

sâmbătă, martie 12th, 2022 416 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Jocurile gratuite PS Plus din aprilie 2022 vor fi dezvăluite la sfârșitul lunii martie, oferind abonaților alte trei jocuri pe care să le pună mâna. Acesta va fi probabil împărțit în două jocuri PS4 și un joc PS5 pentru abonați.
Image: © Maluma.ro
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania

Joc Playstation Plus Subscription Card Abonament 3

Magazin Emag Romania
ps4plus

Card abonament PlayStation Plus RO, Membership de 365 zile

Magazin Emag Romania

Consola PS5 Sony PlayStation 5

Jocurile gratuite PS Plus din aprilie 2022 vor fi dezvăluite la sfârșitul lunii martie, oferind abonaților alte trei jocuri pe care să le pună mâna. Acesta va fi probabil împărțit în două jocuri PS4 și un joc PS5 pentru abonați.

Sony a făcut în mod constant o treabă grozavă făcând disponibile jocuri PS5 solide sau grozave cu serviciul său. In ciuda a două lansări mari în prima marți a lunii aprilie, nu credem că Sony le va da pe niciuna dintre ele, ci în schimb să se aprofundeze în acumularea de titluri PS5 lansate anul trecut, care poate nu au primit lumina pe care o meritau. Cu toate acestea, titlurile PS4 ar putea compensa asta. Dar, există și posibilitatea ca PS Plus să se schimbe în aprilie, odată cu lansarea Proiectului Spartacus de la Sony, care este așteptată în primăvară.

În acest ghid vom aborda orice zvonuri pentru jocurile din această lună și orice scurgeri care au apărut. Deci, continuați să citiți pentru tot ce știm despre jocurile gratuite PS Plus aprilie 2022.

Jocurile PS Plus pentru aprilie 2022 nu au fost încă dezvăluite . Acestea vor fi anunțate pe 30 martie 2022. Jocurile vor deveni apoi disponibile pe 5 aprilie 2022.

PREDICȚII PS PLUS APRILIE 2022
Înainte de anunțul jocului PS Plus din aprilie 2022, avem câteva predicții cu privire la ceea ce am putea vedea:

LEMNIS GATE (PS5, PS4)

CUPHEAD [PS4)

EMPIRE OF SIN (PS4)

Aceasta acoperă tot ce știm despre jocurile și zvonurile gratuite PS Plus din aprilie 2022. Pentru mai multe jocuri pe care le puteți juca pe PS5, consultați lista noastră cu cele mai bune jocuri PS5 disponibile.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023