Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cea mai buna sampanie pentru revelion

vineri, octombrie 13th, 2023 33 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Cea mai buna sampanie
Revelionul este un moment special în care mulți dintre noi ne adunăm cu prietenii și familia pentru a sărbători sfârșitul unui an și începutul unuia nou. Și ce poate fi mai potrivit pentru a sărbători această ocazie decât o sticlă de șampanie spumoasă?
Image: © maluma.ro
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

 Șampania a devenit un simbol al bucuriei și festivității, iar alegerea celei mai bune șampanii pentru Revelion poate face diferența în experiența ta festivă. În acest text, vom explora diferite aspecte ale șampaniei și vom discuta despre cele mai bune opțiuni pentru a te ajuta să faci alegerea perfectă pentru Revelionul tău.

Cea mai buna sampanie pentru revelion


1 . Sampanie de colectie Rhein, Azuga YO 1920

Cea mai buna sampanie pentru revelion

Sampania “Rhein, Azuga YO 1920” este cu siguranță o alegere impresionantă pentru ocazii deosebite. Acestă șampanie de colecție are o istorie bogată și o notorietate care o face să se remarce în lumea vinurilor spumante.

 1. Istorie și Colecționarul anului 1920: Această șampanie “Rhein, Azuga YO 1920” este un exemplar de colecție care te poate purta înapoi în timp. Cu un an de recoltă de 1920, această sticlă de șampanie a fost produsă într-un an cu semnificație istorică și reprezintă un buchet de arome și amintiri dintr-o epocă trecută.
 2. Azuga, România: Faptul că această șampanie provine din Azuga, România, este notabil. Azuga este renumită pentru producția de vinuri spumante de înaltă calitate, cunoscută și sub numele de “Crama Rhein Azuga”. Această casă de vinuri are o istorie lungă și tradiție în producerea de vinuri spumante, ceea ce face această sticlă de șampanie și mai specială.
 3. Calitate și gust: Fiind o șampanie veche, “Rhein, Azuga YO 1920” promite arome complexe și o calitate deosebită. Aceasta poate avea note de fructe uscate, miere, nuci sau alte arome specifice îmbătrânirii. Fiecare înghițitură poate aduce amintiri ale vremurilor trecute.
 4. Colectie si Valoare: Datorită vârstei și rarității sale, această sticlă de șampanie poate avea o valoare semnificativă pentru colecționarii de vinuri. Este o alegere potrivită pentru cei pasionați de vinurile de colecție.
 5. Ocazii Speciale: “Rhein, Azuga YO 1920” este perfectă pentru ocazii speciale și ceremonii importante. Această șampanie de colecție adaugă o notă de eleganță și exclusivitate oricărei sărbători sau eveniment special.

2 . Sampanie Veuve Clicquot Brut Jeroboam, 3l

Sampanie

Sticla Jeroboam de 3 litri de șampanie Veuve Clicquot Brut este cu siguranță o alegere spectaculoasă pentru orice ocazie specială. Veuve Clicquot este una dintre cele mai renumite case de șampanie din lume, iar varianta sa Brut este un exemplar clasic și sofisticat. Iată de ce o astfel de sticlă de 3 litri, cunoscută și sub numele de “Jeroboam,” este cu atât mai specială:

 1. Casa Veuve Clicquot: Veuve Clicquot este una dintre cele mai renumite case de șampanie din Champagne, Franța. Cu o istorie care se întinde pe mai multe secole, casa este cunoscută pentru a produce șampanii de înaltă calitate și cu personalitate.
 2. Varianta Brut: Veuve Clicquot Brut este un tip de șampanie sec (cu un conținut scăzut de zahăr) care se remarcă prin eleganța și prospețimea sa. Aroma sa bogată include note de mere verzi, citrice și nuci, cu un echilibru subtil între acrișor și dulceață.
 3. Sticlă Jeroboam: Această sticlă de 3 litri, cunoscută drept Jeroboam, este cu siguranță impresionantă. Este mult mai mare decât o sticlă de șampanie standard de 750 ml și face o declarație de lux și generozitate. Este perfectă pentru a servi un număr mare de invitați sau pentru a marca o ocazie foarte specială.
 4. Ocazii speciale: O sticlă de Veuve Clicquot Brut Jeroboam de 3 litri este potrivită pentru sărbători majore, cum ar fi Revelionul, nunțile, aniversările sau orice alt eveniment important. Este un cadou excelent pentru gazde sau o modalitate de a vă răsfăța pe dumneavoastră și pe cei dragi.
 5. Calitatea și Prestigiul: Această sticlă de șampanie nu doar impresionează prin dimensiunea sa, ci și prin calitatea sa. Veuve Clicquot este cunoscută pentru a produce șampanii de top, iar Jeroboam-ul Brut nu face excepție.
 6. Economie de Timp: Având o sticlă de 3 litri, veți avea mai mult timp pentru a vă bucura de eveniment și mai puțin timp petrecut în reumplerea paharelor.

Este important să ții cont de faptul că o sticlă de 3 litri de șampanie Jeroboam necesită o deschidere specială cu o sabie sau o cuțită de șampanie și poate necesita mai multă grijă în servire pentru a evita pierderea bulelor. Cu toate acestea, o astfel de sticlă face cu siguranță o impresie memorabilă și creează o atmosferă festivă.

3 . Sampanie Armand de Brignac, Rose, Cutie, 0.75l

Sampanie Armand de Brignac, Rose, Cutie, 0.75l

Șampania Armand de Brignac Rose este o alegere extrem de sofisticată și elegantă. Cunoscută și sub numele de “Șampania de Aur,” Armand de Brignac este produsă de casa Cattier din regiunea Champagne, Franța, și este celebră pentru sticlele sale distincte din aluminiu aurit. Versiunea Rose este o expresie specială a acestei mărci de prestigiu. 

 1. Reputația de Prestigiu: Armand de Brignac este una dintre cele mai exclusiviste mărci de șampanie din lume. Aceasta este cunoscută pentru a furniza șampanii de cea mai înaltă calitate, iar versiunea Rose nu face excepție. Este adesea alegerea preferată a celebrităților și a iubitorilor de șampanie de prestigiu.
 2. Aspectul Elegant: Sticla de șampanie Armand de Brignac se remarcă prin aspectul său distinct din aluminiu aurit și eticheta cu semnătura unei sticle de șampanie. Este adesea denumită “Șampania de Aur” datorită prezenței metalice strălucitoare.
 3. Aroma și Gustul: Armand de Brignac Rose oferă arome bogate de fructe de pădure, citrice și note subtile de trandafiri. Gustul său elegant este un echilibru perfect între acrișor și dulceață, cu o notă distinctă de fructe roșii.
 4. Eleganța Ambalajului: Această sticlă de 0,75 litri este prezentată într-o cutie de lux, ceea ce o face potrivită pentru dar sau pentru a fi inclusă într-un cadou rafinat.
 5. Ocazii Speciale: Armand de Brignac Rose este potrivită pentru ocazii cu adevărat speciale, cum ar fi aniversările, propuneri de căsătorie, sărbătorile importante sau momente când doriți să impresionați cu adevărat.
 6. Experiența Degustării: În timp ce vă bucurați de această șampanie, aveți ocazia să experimentați gustul și aromele unei șampanii deosebite, ceea ce poate fi o experiență memorabilă.
 7. Valorificarea Detaliilor: Armand de Brignac Rose valorifică cu atenție fiecare detaliu, de la sticlă și etichetă la gust și prezentare, ceea ce o face o alegere perfectă pentru cei care apreciază calitatea și detaliile.

4 . Sampanie Louis Roederer Cristal Rose Vintage, 0.75l

cea mai buna

Șampania Louis Roederer Cristal Rose Vintage este una dintre cele mai rafinate și prestigioase șampanii din lume. Cunoscută pentru calitatea sa excepțională și prezența sa la evenimente de elită, Cristal Rose Vintage este o alegere impresionantă pentru orice ocazie specială. Iată de ce această șampanie merită să fie evidențiată:

 1. Casa Louis Roederer: Louis Roederer este o casă de șampanie cu o istorie bogată și tradiție de calitate. Fondată în 1776, casa este cunoscută pentru producerea unor șampanii de elită. Cristal Rose este o expresie a celor mai înalte standarde de calitate.
 2. Versiunea Rose: Cristal Rose Vintage oferă o experiență cu adevărat unică. Aceasta este o șampanie de culoare roz, datorită adăugării de vinuri roze selectate, ceea ce îi conferă arome bogate de fructe roșii și o notă subtilă de flori.
 3. Aroma și Gustul: Cristal Rose Vintage are arome complexe de căpșuni, zmeură, note de citrice și o ușoară nuanță de migdale. Gustul său este echilibrat și elegant, cu bule fine și o notă de aciditate care completează dulceața fructelor.
 4. Ocazii Speciale: Această șampanie este potrivită pentru evenimente cu adevărat speciale, cum ar fi aniversările, nunțile, Revelionul sau orice alt moment important pe care doriți să-l celebrați în stil.
 5. Designul Sticlei: Cristal Rose Vintage este prezentată într-o sticlă de cristal transparentă, care adaugă o notă de eleganță și rafinament. Eticheta sa albă și sigla Cristal Crystal completează ambalajul luxos.
 6. Calitatea Cristal: Cristal este cunoscută pentru a selecta doar strugurii de cea mai înaltă calitate și pentru a folosi metode tradiționale de producție, inclusiv fermentarea în butoaie de stejar. Acest lucru contribuie la calitatea excepțională a acestor șampanii.
 7. Punctul culminant al Serii Cristal: Cristal Rose Vintage reprezintă unul dintre punctele culminante ale seriei Cristal și este adesea considerat unul dintre cele mai prestigioase vinuri spumante din lume.

În concluzie, șampania Louis Roederer Cristal Rose Vintage este o alegere de lux pentru cei care doresc să se bucure de o experiență cu adevărat rafinată. Cu calitatea sa excepțională, aromele complexe și prezentarea sa elegantă, Cristal Rose Vintage este potrivită pentru a marca ocazii speciale și pentru a crea amintiri de neuitat. Este cu siguranță o alegere deosebită pentru momentele de sărbătoare.

Cea mai buna sampanie începe în regiunea Champagne din Franța.

De-a lungul secolelor, tehnologia de producție a șampaniei s-a dezvoltat și a evoluat. Metode precum “méthode champenoise” au devenit standard pentru producerea șampaniei de calitate. Astăzi, șampania este produsă în numeroase case celebre din Champagne, iar regiunea continuă să fie cunoscută pentru vinurile sale prestigioase.

Cea mai buna sampanie

Tipuri de șampanie

Atunci când alegi șampania pentru Revelion, ai de ales între diverse tipuri și stiluri. Iată câteva dintre cele mai cunoscute:

 1. Brut: Este cel mai popular și cel mai sec tip de șampanie, cu un conținut scăzut de zahăr. Este potrivit pentru a fi servit ca aperitiv sau alături de diverse feluri de mâncare.
 2. Extra Dry: Acest tip de șampanie este ușor mai dulce decât Brut, dar totuși are o notă de uscăciune. Poate fi o alegere bună pentru cei care preferă un gust mai dulce.
 3. Rosé: Șampania Rosé are o nuanță roz sau roșie și oferă arome subtile de fructe roșii. Este ideală pentru a adăuga o notă de culoare festivă la masa de Revelion.
 4. Blanc de Blancs: Această șampanie este produsă exclusiv din struguri albi Chardonnay și are un gust luminos și proaspăt.
 5. Cuvée de Prestige: Acestea sunt șampaniile de cea mai înaltă calitate produse de casele celebre din Champagne. Sunt alese din cele mai bune recolte și tind să aibă arome complexe și bule fine.
 6. Demi-Sec: Acest tip de șampanie este mai dulce și poate fi savurat cu deserturile de Revelion.

Cele mai bune case de șampanie

Există numeroase case celebre din Champagne care produc șampanii de cea mai înaltă calitate. Iată câteva dintre cele mai renumite:

 1. Dom Pérignon: Această casă celebră produce șampanie de prestigiu și este numită după legendarul călugăr Dom Pérignon.
 2. Moët & Chandon: Este una dintre cele mai mari case de șampanie din lume.
 3. Veuve Clicquot: A fost fondată de o femeie remarcabilă, Barbe-Nicole Clicquot Ponsardin
 4. Krug: Această casă se remarcă prin atenția sa la detaliu și prin producerea de șampanii de lux.
 5. Bollinger: Este una dintre cele mai vechi case de șampanie din Champagne și este cunoscută pentru aromele sale bogate și complexe.

Cum să alegi șampania potrivită pentru Revelion

Când alegi șampania pentru Revelion, iată câteva sfaturi care te pot ajuta să faci cea mai bună alegere:

 1. Stabilim bugetul: Înainte de toate, stabilește cât dorești să investești într-o sticlă de șampanie. Există opțiuni pentru toate bugetele, de la șampanii accesibile la cele de lux.
 2. Cunoaște preferințele gustative: În funcție de preferințele tale și ale invitaților tăi, alege un tip de șampanie care se potrivește. Dacă preferi sec, optează pentru un Brut; dacă preferi ceva mai dulce, alege un Extra Dry sau Demi-Sec.
 3. Case celebre sau vinuri mai mici: Casele celebre oferă o garanție a calității. Poți să experimentezi cu opțiuni mai puțin cunoscute.
 4. Consultați experții: Magazinele specializate în vinuri sau somelierii pot oferi recomandări valoroase în funcție de preferințele tale.
 5. Cumpără în avans: Șampania este adesea cerută în exces cu puțin timp înainte de Revelion, așa că cumpără sticla ta preferată în avans pentru a evita dezamăgirea.

Șampania este un element esențial al sărbătorii de Revelion, aducând bucurie și strălucire în fiecare pahar. Alegerea celei mai bune șampanii depinde de preferințele tale personale, bugetul disponibil și intențiile pentru această sărbătoare. Fie că optezi pentru un Brut clasic, un Rosé romantica sau o Cuvée de Prestige pentru ocazii speciale, șampania va aduce un strop de magie la Revelionul tău. La mulți ani!

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023