Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Cel mai bun telefon de astăzi are un ecran mare, dar este ușor de manipulat; împachetează o suită de camere capabile să înlocuiască un punct-și-fotografiere; și are suficientă energie și baterie a procesorului pentru a face lucrările în timp ce sunteți în mișcare.

Lista noastră pentru cele mai bune telefoane 2019 s-a schimbat dramatic datorită noilor smartphone-uri care continuă să fie lansate: Galaxy Note 10 în august, iPhone 11 în septembrie și în curând, Google Pixel 4 în octombrie. Sigur este sezonul de cumpărare de smartphone-uri.

Este o investiție scumpă, indiferent dacă provine de la Samsung, Apple sau Google. Multe dintre aceste prețuri ale telefonului încep de la 4500 RON, așa că veți dori să vă luați în serios decizia. Dar nu vă faceți griji: suntem aici pentru a vă ajuta să vă ghidăm.

În această listă nu veți găsi smartphone-uri cu încetinire și nimic mai mic decât durata de viață a bateriei.

 

Cel mai bune telefone:

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023