Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Va primi actualizarea Android 10 a Galaxy S8 sau Galaxy Note 8?

vineri, decembrie 27th, 2019 82 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Galaxy S8 sau Galaxy Note 8 vor fi actualizate la Android 10?
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Galaxy S8 sau Galaxy Note 8 vor fi actualizate la Android 10? Aceasta este o întrebare pe care mulți și-au pus-o în ultimele câteva luni, iar Google lansând recent actualizarea Android 10 pentru dispozitivele sale Pixel, interesul pentru cea mai nouă versiune a sistemului de operare a crescut în continuare. În timp ce Samsung va actualiza o mulțime de telefoane pe Android 10, Galaxy S8 și Galaxy Note 8 nu vor fi printre ele.

Galaxy S8 sau Galaxy Note 8 vor fi actualizate la Android 10?

Nici o actualizare Android 10 pentru Galaxy S8 și Galaxy Note 8
Motivul este simplu: Samsung a oferit întotdeauna doar două upgrade-uri majore pentru dispozitivele sale emblematice. De asemenea, compania oferă același număr de upgrade-uri majore la dispozitivele de gamă medie și bugetă și, deși este nefericit faptul că Samsung nu face distincția între telefoanele emblematice și dispozitivele inferioare, este ceea ce este. Galaxy S8, S8 + și Galaxy Note 8 au fost lansate cu Android 7.0 Nougat din cutie și au fost ulterior actualizate la Android Oreo și Android Pie, astfel că au primit deja actualizările la care erau eligibile.

Pe scurt, utilizatorii Galaxy S8, Galaxy S8 + și Galaxy Note 8 vor trebui să facă legătură cu Android Pie de pe telefoanele lor și vor trebui să cumpere un smartphone Galaxy mai nou – cum ar fi Galaxy S9, Note 9, Galaxy S10 sau Galaxy Nota 10 – pentru a profita de Android 10 și versiunea 2.0 a interfeței One UI a Samsung, care va însoți actualizarea Android 10. Chiar dacă Samsung se răzgândește și decide să ofere o a treia actualizare majoră pentru telefoanele sale emblematice, compania este puțin probabil să aplice politica actualizată pentru avioanele sale Galaxy Galaxy S și Note 2017.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023