Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Televizoarele inteligente sunt atât de comune încât nu se simte necesar să le adăugați „deșteptul”.

Ar trebui să vânați în sus și în jos pentru a găsi un televizor nou care să nu aibă o formă de capabilitate inteligentă sau funcții încorporate, indiferent că acesta este WebOS-ul LG, televizorul Android Google utilizat pe televizoarele Sony și Hisense sau Tizen-ul Samsung. .

Deși majoritatea acestor platforme de televiziune inteligentă funcționează în același mod: oferindu-vă acces la aplicații, servicii de streaming și funcționalitate inteligentă, fiecare are avantajele și contra. Așadar, din acest motiv, am creat acest ghid pentru cele mai bune platforme de televiziune inteligente disponibile chiar acum – cu cele mai bune modele de televiziune inteligentă din 2019 enumerate în partea de jos a acestui articol.

Întrebări frecvente Smart TV: răspunsuri la întrebări rapide

  • Ce pot face televizoarele inteligente? Televizoarele inteligente sunt televizoare conectate la internet care transmit emisiuni, filme și programe pe internet, alături de (sau în loc de) emisiuni terestre.
  • Ce este un televizor „mut”? Un televizor mut este un set fără capabilități inteligente sau conexiune la internet, deși casetele set-top sau stick-urile de streaming pot adăuga aceste lucruri.
  • Ce canale sunt pe televizoarele inteligente? Aceasta variază în funcție de țară și, de asemenea, de producătorul TV. Telespectatorii din Marea Britanie vor primi 12 canale HD și 60 de canale standard prin Freeview, mai multe disponibile prin pachete de divertisment precum Sky Q.
  • Televizoarele inteligente au Wi-Fi încorporat? Nu: veți avea nevoie de o conexiune la internet la domiciliu, fie prin ethernet (prin cablu), fie prin Wi-Fi (fără fir).

Android TV (găsit pe televizoare Sony 4K și OLED în 2019)

Pro: rând de conținut recomandat. Aspect curat.
Contra: Majoritatea construirilor sunt foarte incorecte și predispuse la prăbușire.

Android TV este cel mai apropiat univers de smart TV la un sistem de operare standardizat, dar există încă variații între execuțiile mărcii.

Sony are cea mai cuprinzătoare soluție Google. Pentru telespectatorii din Marea Britanie, acesta a stratificat destul de inteligent o platformă de ghidare a programului YouView, abordând cu atenție una dintre cele mai mari slăbiciuni ale Android TV – dispozițiile TV captive. Această aplicație YouView asigură că toate serviciile principale de primire sunt furnizate și accesibile printr-un EPG roll-back de 7 zile.

WebOS (găsit pe LG OLED, Nano Cell și unele televizoare UHD din 2019)

Pro: Integrare Alexa și Google Assistant. Navigare rapidă.
Contra: Fără defecte majore!

LG a rescris cartea de reguli pentru platformele de televiziune inteligentă cu WebOS-ul său, începând tendința pentru interfețe de utilizator minime simplificate încă din 2014.

De atunci și-a perfecționat treptat oferta, ne-a condus la noul WebOS 4.5 care va debuta în 2019.

Interfața de utilizare, care este încă construită în jurul unei baruri de lansare pentru aplicații, intrări și caracteristici, rămâne ordonată și personalizabilă în acest an, plus că puteți modifica ordinea de rulare pentru a se potrivi cel mai bine cu modul în care folosiți setul. Dacă vă place să faceți imagini Miracast de pe telefonul dvs. inteligent, apucați aplicația Ecranul de partajare cu ajutorul telecomenzii Magic bazată pe cursor de la LG și ridicați-vă mai departe în ordinea de urmarire.

Suportul pentru aplicații este, de asemenea, surprinzător de bun: fluxurile Netflix în 4K, atât cu HDR și Dolby Vision, cât și cu audio Dolby Atmos atunci când sunt disponibile. Există, de asemenea, Amazon cu UHD HDR și YouTube în 4K. Alte opțiuni includ Now TV, Sky Store, Wuaki.TV, plus toate serviciile principale de captare a canalului.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023