Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Top 10 cele mai bune suporturi TV in 2021

marți, ianuarie 12th, 2021 808 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

suporttv-online
Am realizat o colecție de cele mai bune suporturi TV de perete disponibile în prezent, cele mai bune suporturi tv
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Cele mai bune suporturi TV 

Suporturile TV sunt de mai multe tipuri: fixe, inclinabile si reglabile. Suporturile fixe sunt cea mai ieftina si simpla alegere.

Pe lângă obținerea monturii potrivite pentru televizorul dvs., asigurați-vă că validați pe ce material de perete veți monta. Majoritatea televizoarelor sunt prea grele pentru a fi fixate doar pe gips-carton, deci asigurați-vă că îl montați pe știfturile de perete.

În mod obișnuit distanțate între 16 “- 24”, utilizați un dispozitiv de căutare pentru a localiza punctele de șurubare. Montarea pe un perete de beton sau bloc va necesita hardware special, care poate să nu fie inclus.

Pentru atașarea televizorului la suport, majoritatea ecranelor moderne utilizează modelul standard de montare VESA de 100 mm x 100 mm până la 400 mm x 400 mm (3 “x 3” până la 16 “x 16”) de aceea inainte de a achizitiona un suport sa verifici la televizorul tau standardul VESA.

 

Top 10 cele mai bune suporturi TV in 2021


Cum sa montezi suportul TV pe perete

Decideți unde doriți să poziționați televizorul. Unghiurile de vizualizare sunt deseori importante pentru a obține cea mai bună calitate a imaginii, deci luați în considerare locația dvs. cu atenție. Mutarea televizorului după fapt nu este doar o muncă suplimentară, ci va lăsa și găuri inutile în perete.

Dacă aveți un șemineu, montarea televizorului deasupra acestuia este un loc popular pentru montare, deoarece este, în general, un punct focal al camerei.
Localizați știfturile de perete folosind un dispozitiv de căutare. Deplasați-l pe perete până când indică că a găsit un știft. Când o face, marcați-o cu niște benzi pentru pictori, astfel încât să vă amintiți poziția.
Marcați și găuriți găurile pilotului. Acestea sunt găurile mici care vor permite șuruburilor de montare să pătrundă în perete. Probabil că veți dori un partener pentru asta. Țineți suportul de perete. Folosiți un nivel pentru a vă asigura că este drept.

Cum montezi un suport TV pe un perete de RIGIPS, vezi cum a montat Alex

Folosind un creion, faceți semne ușoare pe perete cu un marker, luati un burghiu de zidărie și găuriți unde ați marcat folosind suportul.
Atașați suportul de montare la perete.

Țineți suportul tv de perete și montati șuruburile în găurile pe care le-ați făcut în pasul anterior.
Atașați placa de montare la televizor.

Suporturi tv

Localizați găurile de fixare a plăcii de montare pe spatele televizorului. Acestea sunt uneori acoperite cu plastic sau au deja șuruburi în ele. Dacă da, scoateți-le.
Atașați placa în spatele televizorului cu hardware-ul inclus.

Montarea televizorului pe perete este ultimul pas

Cereti un ajutor, deoarece acest lucru poate fi dificil de făcut singur.
Ridicați televizorul cu atenție , așezați brațul de montare sau placa de pe televizor pe suportul de pe perete și conectați-le urmând instrucțiunile producătorului. Acest lucru poate varia de la o montură la alta, așa că citiți întotdeauna instrucțiunile.
Bucurați-vă de televizorul nou montat!

Cumpara cele mai bune suporturi tv de la Emag.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023