Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
ELITE XG270QG
ELITE XG270QG

De la un timp de reacție rapid de 1ms (GtG) până la tehnologia vibrantă IPS Nano Color, ELITE XG270QG aduce realitate emoțională de ultimă generație. Prin unirea principiilor de bază ale filozofiei noastre de inginerie, inovația bazată pe jucători și designul minimalist, ELITE XG270QG este echipat pentru a fi următorul dvs. monitor de jocuri.

Tehnologia IPS Nano Color, extinde gama tradițională de culori IPS, cu un film de particule nano, oferind culori mai precise și o acoperire mai largă a gamei de culori – experimentați o culoare mai profundă și mai precisă în joc.

Monitorul pentru jocuri ELITE XG270QG

Monitorul IPS Nano Color este de 27 inci, incorporeaza o tehnologie G-SYNC si are un timp de raspuns de numai 1ms.

Monitorul acceptă, de asemenea, pe deplin HDR10, astfel încât jucătorii consolați cu titluri compatibile cu HDR10 vor fi probabil mulțumiți, chiar dacă nivelul său de luminozitate este considerat destul de scăzut pentru HDR, deci experiența utilizatorului HDR este ceva care rămâne de văzut.

 

monitor-gaming-elite

Monitorul pentru jocuri ELITE XG270

Pentru utilizatorii care doresc performanță dusă la extrem, ViewSonic Elite XG270 are la bază un panou de 27 de inci, cu rezoluție 1920 × 1080, împreună cu toate caracteristicile cunoscute pentru tehnologia „IPS rapid”, inclusiv luminozitatea de 400 de nits, un raport de contrast 1000: 1, 178 ° / 178 ° unghiuri de vizualizare, un timp de răspuns de 1 ms GtG. Monitorul poate afișa 16,7 milioane de culori și poate reproduce 99% din spațiul de culori sRGB, care este în conformitate cu alte LCD-uri folosind același panou.

Monitorul acceptă, de asemenea, pe deplin HDR10, astfel încât jucătorii consolați cu titluri compatibile cu HDR10 vor fi probabil mulțumiți, chiar dacă nivelul său de luminozitate este considerat destul de scăzut pentru HDR, deci experiența utilizatorului HDR este ceva ce rămâne de văzut.

Ca bonus suplimentar, afișajul Elite XG270 este livrat cu difuzoare stereo de 3 W (și probabil și o ieșire pentru căști), un controler Elite, un bungee pentru mouse și un cârlig pentru căști. Din păcate, în prezent, ViewSonic nu dezvăluie ce fel de intrări de afișaj are monitorul, deși este rezonabil să vă așteptați cel puțin la un DisplayPort și un HDMI.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023