Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
I3 de la Emag
Simte andrenalina cu cele mai mari reduceri din AN, vineri 15 Noiembrie 2019 la emag.ro

Cât costă noul BMW i3 vandut de Emag la BlackFriday, care te duce 300 km în regim pur electric 

BMW i3 atinge 100km/oră în doar 7,3 secunde, acceleraţia puternică fiind un atribut al maşinilor electrice, care, spre deosebire de cele cu motor termic, dispun de toate puterea instantaneu.
Versiunea cu baterie de 60 Ah sau 21,6 kWh se poate dovedi în continuare o alternativă mai interesantă pentru cei care acasă nu dispun de soluţii de încărcare rapidă. 

O priză casnică oferă o putere maximă de 2,6 kWh, ceea ce asigură o încărcare totală a bateriei în aproximativ 10 ore, astfel că bateria de 21,6 kWh se dovedeşte soluţia ideală pentru o „încărcare peste noapte” de la o priză normală.

Oferta de modele BMW i3 include două modele complet electrice cu baterii de capacităţi diferite. La acestea se adaugă două modele care dispun de un sistem de tip „range extender”. Acesta care menţine încărcarea bateriei litiu-ion la un nivel constant cât timp automobilul se deplasează – activarea se face imediat ce acumulatorul coboară sub un nivel prestabilit. Prelungirea autonomiei se face cu ajutorul unui motor pe benzină, cu doi cilindri (650 cmc), care dezvoltă 25 kW/34 CP, montat în vecinătatea motorului electric, deasupra punţii spate.

Incepe anul la volanul unu BMW i3 vandut la Emag de BlackFriday

 

 
 

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023