Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Noua imagine Samsung Galaxy S11 + arată configurarea reală a camerei

vineri, decembrie 27th, 2019 315 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

S11 plus, telefon samsung s11+ pret
Camera de 108 MP al telefonului Samsung Galaxy S11 Plus
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

După cum putem vedea configurația camerei quad pe S11 + dispune de trei senzori în partea stângă, cu unul suplimentar în dreapta, care se află alături de blițul LED. Săptămâna trecută, o altă scăpare proeminentă IceUniverse a dezvăluit și presupusa configurație finală a camerei pentru S11 +, alături de mai multe detalii despre noua tehnologie Bayer 9-1 utilizată în senzorul principal de 108 MP al telefonului.

 

În plus, am obținut și unele clarificări cu privire la senzorii efectivi, cu cel din stânga sus, fiind prezentat ca modul ultra-unghi larg, care se află deasupra principalului shooter de 108MP, în timp ce cel de mai jos este unitatea periscop care acceptă zoom optic de 5x . Aceasta înseamnă că al patrulea modul trebuie să fie senzorul ToF.

Suntem încă la o distanță de cel puțin două luni de presupusa dată de lansare din 11 februarie pentru seria S11, așa că probabil vom primi și mai multe informații între timp.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023