Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Sony a lansat cele mai noi jocuri Playstation Plus pentru luna septembrie.

Utilizatorii Playstation sunt răsfățați la alegere în această lună cu două jocuri grozave pentru a juca gratuit, pentru totdeauna, în rețeaua PlayStation (PSN).

Jocurile sunt disponibile pentru a fi descărcate începând cu 3 septembrie 2019 pentru restul acestei luni. Dacă nu ați adăugat colecția Sniper Elite 4 sau Wipeout Omega în coșul dvs. până pe 2 septembrie, sunteți din nefericire.

Jocul de curse ascunse și cursa futiristică de luna trecută nu mai sunt disponibile acum. Ca amintire, nu trebuie neapărat să descărcați jocurile Playstation Plus atunci când acestea devin disponibile.

În această lună Sony ne oferă două titluri de înaltă calitate, care vă vor ține ocupat o perioadă. Veți putea juca și Batman: Arkham Knight și Darksiders 3.

Batman: Arkham Knight

Singura plângere reală pe care o puteți avea este că stilurile de joc sunt puțin similare, dar ajungeți să fiți Batman și unul dintre cei Patru Călăreți ai Apocalipsei. Indiferent de felul în care o feliți, asta mi se pare o lună bună.

Batman: Arkham Knight a fost lansat în 2015 și să vă lăsăm să rătăcim lumea deschisă a orașului Gotham. În această aventură pentru o a treia persoană, veți obține încă o dată pelerina și puiul iconic și vă veți aventura pe străzile Gotham încă o dată.

Darksiders 3

 

Darksiders 3, care a fost lansat în 2018, este o altă aventură de la a treia persoană, dar aceasta are un sentiment mai tradițional de hack-and-slash.

În calitate de furie – unul dintre cei patru călăreți ai Apocalipsei – va trebui să vă ghidați personajul prin lume în timp ce ea urmărește cele șapte păcate mortale.

Furia va purta bici, pumnale și magie elementară în căutarea ei pentru cele șapte păcate moarte. Jocul include, de asemenea, crearea, rezolvarea puzzle-ului și platforming-ul pentru cei cărora le place piratarea și tăierea cu un pic de substanță.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023