Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cele mai bune telefoane samsung in 2020

miercuri, februarie 12th, 2020 283 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Vrei experiența clasa-pilot oferită de aprecierile Galaxy S sau poate de linia Note? Poate că diversele serii Galaxy A ale Samsung au ceea ce cauți?
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Cele mai bune telefoane samsung in 2020


Samsung face parte dintre cele mai bune smartphone-uri din lume, dar să știi care să te duci nu este cea mai ușoară dintre sarcini.

Vrei experiența clasa-pilot oferită de aprecierile Galaxy S sau poate de linia Note? Poate că diversele serii Galaxy A ale Samsung au ceea ce cauți?

Telefoane Samsung 

Având în vedere tendințele de preț, performanță și suport software, așa cum sunt ele în actualul peisaj telefonic, este posibil să preferați să alegeți un Galaxy mai vechi dintr-o generație anterioară – mai ales că unele înregistrări sunt în continuare performanți, în ciuda vârstei lor.

Compania a muncit din greu pentru ca telefoanele sale să fie în evidență și de mulțime, cu o experiență de utilizator personalizată numită One UI și aplicații și servicii cu valoare adăugată precum Samsung Galaxy Apps Store și Themes Store. Există, de asemenea, moduri de cameră unice, plus funcții precum AR Emoji, Game Launcher, asistentul companiei Bixby și o mulțime de alte experiențe pe care nu le vei putea găsi în altă parte.

Ultimii câini de top ai Samsung se manifestă ca familia Galaxy S10, formată din Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10 + și Galaxy S10 5G – fiecare model crește în dimensiune și beneficiază de un hardware mai puternic, dar toate oferă o experiență clasa emblematică.

Dacă doriți o putere adevărată, atunci luați în considerare cele mai noi dispozitive Galaxy Note 10. Pentru prima dată în istoria liniei de produse, Samsung oferă două dimensiuni diferite de Note, cu Note 10 și Note 10+, în timp ce Note 10 5G este la fel cu modelul Plus, cu avantajul suplimentar al 5G superfast. conectivitate.

Dacă toate acestea sunt prea bogate pentru sângele tău, atunci seria A de la Samsung se întinde pe super-accesibilă ca în flagrant-ul unui număr de dispozitive; cu Galaxy A10 la un capăt și Galaxy A90 5G la celălalt.

Din fericire, am revizuit fiecare dintre înregistrările recente ale Samsung pentru a oferi o listă de recomandări considerată care să se potrivească cel mai bine nevoilor tale.

De asemenea, puteți parcurge lista noastră cu cele mai bune telefoane pentru a vedea cum se compară rivalii precum iPhone 11 și OnePlus 7T cu cele mai bune telefoane Samsung de acolo.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023