Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Incepând cu 1 ianuarie 2020, cartelele de telefon prepay se vor putea achiziționa doar pe baza actului de identitate

Ce trebuie să știi ca utilizator de cartelă prepay
De la 1 ianuarie 2020, orice cartelă prepay – că e de la Digi | RCS-RDS, Orange, Vodafone sau Telekom – va fi vândută doar dacă sunt înregistrate datele clientului. Totodată, cartelele în uz trebuie înregistrate până la 1 septembrie 2020. În caz contrar, nu vor mai putea fi folosite.

Potrivit OUG adoptat astăzi, Guvernul a decis ca vânzarea cartelelor de telefon prepay să fie posibilă de anul viitor doar pe baza unui act de identitate, iar persoanele care au în prezent o cartelă preplătită vor trebui să își autentifice numărul de telefon până pe 1 septembrie 2020. Între 1 ianuarie şi 1 septembrie 2020, autorităţile şi operatorii de telefonie vor desfăşura o campanie de informare a posesorilor de cartele achiziţionate anterior fără buletin, iar dacă aceştia nu se vor înregistra până la 1 septembrie 2020 în sistemele de telefonie mobilă, cartelele respective nu vor mai funcţiona.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023