Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Printre multitudinea de vehicule urbane motorizate de baterii si-a facut loc si conceptul de skateboard electric, un mijloc de deplasare cool si util in acelasi timp. Afla ce este mai exact, cat costa si ce trebuie sa stii cand vrei sa cumperi un model bun.

Chiar daca adoptia masinilor electrice la noi in tara nu a luat avant asa cum ar fi sperat producatorii de automobile exista suficiente modalitati de transport urban pe baza de baterii care reusesc sa reduca costul si timpul alocat navetezi zilnice, daca esti dispus sa te strecori prin traficul infernal din marile orase.

Daca masina, bicicleta, transportul in comun sau mersul pe jos pot fi vazute ca modalitati clasice de replasare urbana, cand vorbim de scutere, trotinete si biciclete electrice discutam despre alternative ecologice care iti permit sa faci si putina miscare, modul de lucru electric putand fi decuplat complet sau utilizat doar ca asistent la efortul depus.

O noua intrare in categoria acestor gadgeturi o reprezinta skateboard-urile electrice, din ce in ce mai populare si la noi. Personal am vazut cateva persoane pe skateboard care se deplasau cu o usurinta ce m-a facut sa banuiesc ca este vorba de propulsie electectrica. Asa am ajuns la concluzia ca trebuie sa abordez acest subiect pe Shopniac. Hai sa incepem cu inceptul, adica ce este si cum functioneaza un astfel de dispozitiv.

Ce este si cum functioneaza un skateboard electric?
Daca esti familiar cu conceptul de skateboard, o placa prevazuta cu patru roti si posibilitate de inclinare pentru a schima directia, atunci mai adauga un motor conectat la roti si o baterie si ai imaginea perfecta a unui skateboard electric.

Primele modele de acest fel au fost conversii de skateboarduri clasice, carora li s-au adaugat pe partea de jos bateria si motorul, conectat prin curea de transmisie la una din axe. Aceasta conversie are dezavantajul ca este imposibil sa decuplezi motorul de la roti, deci daca ramai fara baterie nu te mai poti deplasa folosind forta propriilor picioare.

Aceste neajunsuri au fost rezolvate la generatiile noi, concepute din start sa fie electrice, care folosesc acum in marea lor majoritate doua motoare montate in interiorul rotilor din spate. Aceste modele de skateboarduri electrice permit decuplarea motorului de roti, adica permit freewheeling.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023