Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cele mai bune marsupii 2020

joi, iunie 11th, 2020 112 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

marsupiu-performance-stone-grey-fec
Marsupii bebelusi, purtarea bebelușilor este super-trendy chiar acum, dar este greu nouă. Timp de secole, noile mămici s-au bazat pe papoze, înfășurări, mei-tais și alte contrapiciuni pentru a ține copilul aproape.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Cele mai bune marsupii 2020


Purtarea bebelușilor este super-trendy chiar acum, dar este greu nouă. Timp de secole, noile mămici s-au bazat pe papoze, înfășurări, mei-tais și alte contrapiciuni pentru a ține copilul aproape.

Marsupii bebelusi

Și cu un motiv întemeiat. Dacă în primele câteva luni (și nu numai) sunteți copilul în excursie, nu există o modalitate mai bună de a scoate o parte din încărcătură decât cu un purtător de copii bine ales.

Dar pot fi la îndemână și acasă – mai ales dacă micuțul tău preferă să se plimbe mai mult decât orice.

Decizia de a utiliza un purtător de copii este o parte ușoară. Dacă decideți tipul de purtător în care veți purta bebelușul, puteți face o cercetare puțin mai mare.

 

Tipuri de transportatori pentru copii

Există multe tipuri de transportatori pentru copii, de aceea este important să îl găsiți pe cel care funcționează cel mai bine pentru dvs. și pentru stilul dvs. de viață. Iată principalele opțiuni:

Învelișul purtătorului de copii: este ceea ce își imaginează majoritatea mamelor noi când se gândesc la purtarea bebelușilor. În esență, purtătorii de înveliș pentru copii sunt lungi de țesături, care sunt înfășurate în jurul corpului și legate în loc pentru a-ți ține copilul aproape. Perfect pentru băutură cu bebelușul acasă, în timp ce obții lucrurile.

Carucioare cu structură moale: cu o senzație mai definită și o mulțime de bretele, aceste fapte de construcție tind să distribuie greutatea bebelușului în șolduri, oferind în același timp micuțului tău mult sprijin, creând o formă simplă și confortabilă pentru amândoi.

Mulți purtători de structură moale au mai multe poziții de transport, astfel încât să puteți continua să le utilizați pe măsură ce copilul mic va crește într-un copil mai mare.
Rucsacuri pentru copii: Pentru părinții care intenționează să-și prezinte bebelușul în marele aer liber, acești purtători mai grei, în stil rucsac oferă căptușeală și dezosare suplimentară pentru a-l menține pe cel mic în loc în timp ce plecați în aventuri. Ele oferă mai multă structură și securitate, dar sunt puțin mai grele decât celelalte două opțiuni. De asemenea, sunt adesea doar pentru transportul înapoi, așa că, de obicei, trebuie să așteptați până când copilul dvs. este puțin mai în vârstă și poate sta pe cont propriu.

Sunteți gata să începeți să purtați bebelușul? Mai sus, puteți vedea de ce ne plac aceste curele, înfășurători, purtători cu structură moale și purtători de rucsacuri.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023