Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cele mai bune televizoare OLed si QLed in 2021

marți, ianuarie 12th, 2021 343 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Televizor QLED Smart 8K
Samsung QLED 8K Q950R oferă claritatea pe care ai așteptat-o pe un ecran mai mare, fără pixeli vizibili indiferent de cât de aproape te afli la televizor. Bucuria realității pur imersive și nimic mai mult
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Există diferite televizoare qled, exista tehnologii TV pe care le puteți găsi pe piață, fiecare cu avantaje și dezavantaje. Una dintre tehnologiile dominante este televizoarele QLED si OLED. 

Din 2017, Samsung și-a redenumit televizoarele „SUHD” ca „QLED”. Deși QLED a fost în mare parte asociat cu Samsung, alți producători precum Vizio și în prezent TCL produc televizoare cu tehnologie cuantică.

Cel mai bun televizor QLED pe careil recomandam este Televizor QLED Smart Samsung, 189 cm, 75Q950RB,, desii are un pret cam piperat, este superb.

Oferă o calitate uimitoare a imaginii, cu o precizie excelentă a culorilor, care nu poate fi pusă în funcțiune și panoul său VA, care afișează negru profund. Samsung și-a adăugat stratul „Unghi de vizualizare ultra”, îmbunătățind unghiurile de vizualizare pentru a-l face potrivit pentru amenajări destul de largi la prețul raportului său de contrast. Din fericire, are o funcție de estompare locală cu matrice completă, care îmbunătățește destul de mult contrastul.

Caracteristica deosebită este performanța de joc. Are o rată de reîmprospătare de 120Hz, suport pentru rata de reîmprospătare variabilă FreeSync (VRR), un timp de răspuns excelent și un decalaj de intrare extrem de scăzut. De asemenea, are o funcție de inserare a cadrului negru pentru a ajuta la clarificarea neclarității mișcării.

Cele mai bune televizoare OLed si QLed in 2021


Televizoarele OLed si QLed  incep sa cucereasca anumite nise de piata, ajungand si la utilizatorul de rand, asa ca vor fi utile cateva informatii referitoare la caracteristicile produsului inainte de a achizitiona unul.

Televizoare QLed

Cel mai bun televizor QLED este Samsung Smart QLED, are o diagonala de 189 cm, 75Q950RB, realitatea atinge perfecțiunea, prin profunzime și detaliu la noile televizoare 8K

Cele mai importante caracteristici la Samsung Smart QLED 75Q950RB:

  • Rezolutie reala 8k
  • AI Upscaling 8K (Bucură-te de ceea ce îți place cu 8K AI Upscaling)
  • Procesor quantum 8k (Procesorul puternic al televizorului va oferii o rezolutie imbunatatita )
  • Quantum HDR 32 (poti vedea detalii realiste cu ajutorul tehnologiei 8K)

Ce înseamnă mai exact o rezoluție de 8K?

Este o rezoluție superioară, de 4 ori mai mare decât 4K UHD și de 16 ori mai mare decât FHD. Având mai mult de 33 de milioane de pixeli, Samsung QLED 8K Q950R îți oferă o experiență uimitoare de vizionare, fără imagini pixelate. Adevărata rezoluție 8K.

Samsung QLED 8K Q950R oferă claritatea pe care ai așteptat-o pe un ecran mai mare, fără pixeli vizibili indiferent de cât de aproape te afli la televizor. Bucuria realității pur imersive și nimic mai mult

Vezi cum arata in realitate acest TV QLED 8K Q950R pe Youtube

Vrei un televizor ieftin?

Dacă doriți ceva mai ieftin și obțineți în continuare o calitate excelentă a imaginii, atunci Televizorul Samsung 65Q950T este o opțiune bună. Este, de asemenea, unul dintre cele mai strălucitoare televizoare pe care le-am testat, deoarece devine incredibil de luminos în HDR, oferind culori vii care apar.

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023