Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Schimbarile Samsung S20 in imagini

luni, ianuarie 13th, 2020 70 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

s20
Cand apare Samsung S20
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania
samsung-galaxy-s10-5g

Samsung S20 / Noul S11

Cand apare Samsung S20?

Se pare ca noul Samsung S20 apare in februarie 2020.Telefonul ar fi disponibil în trei versiuni cu prețuri similare modelelor din 2019. Surpriza mai mare ar fi camera foto de pe cel mai bun model: 108 megapixeli cu performanță mai ridicată când nu-i suficientă lumină.

La CES se lucrează serios alături de roboți de livrare a rolelor de toaletă. Aparent, și plăcut, munca serioasă include întâlniri secrete, care nu au devenit atât de secrete; fotografii încețoșate de la întâlnirile secrete incluse.

Numele nu este complet neașteptat. Samsung Galaxy S11 are, de aproximativ o lună, un nume alternativ de Galaxy S20 care se învârte.

Se pare că acum este confirmat.

De ce Samsung S20 si nu Samsung S11?

Pentru a explica, Samsung urmează să schimbe pe 11 februarie, la ora 11:00 PST, de la Galaxy S11 la seria Galaxy S20, care va include trei telefoane: Galaxy S20, Galaxy S20 Plus și Galaxy S20 Ultra.
S-a scurs și o caracteristică cheie S20: filmarea video 8K, iar Samsung a colaborat în avans cu Google / YouTube pentru a putea încărca imagini de 8K pe YouTube.
Nu este faptul că aproape oricine va avea un display de 8K pentru a viziona materialele video, dar puteți transmite deja câteva mostre de 8K de pe YouTube. Dacă internetul și dispozitivul dvs. se pot descurca.

Alte scurgeri au sugerat că afișajul S20 va avea o rată de reîmprospătare de 120 Hz pentru derulare lină.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023