Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Se lansează în România noile Abonamente PlayStation Plus

duminică, mai 29th, 2022 578 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Sony nu a anunțat încă jocurile gratuite PS Plus pentru iunie 2022, dar luna viitoare va fi imensă pentru abonați, indiferent de situație.
Image: © Maluma.ro
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania
Consola PlayStation 5 (B-Chasis)

Consola PlayStation 5

Magazin Emag Romania
ps4plus

Consola Playstation 5 (B-Chasis) + Joc PS5 Ratchet & Clank: Rift Apart

Magazin Emag Romania
Consola PlayStation 5 (B-Chasis)

Consola Playstation 5 (B-Chasis) + Joc PS5 Ratchet & Clank: Rift Apart

Magazin Emag Romania
Consola PlayStation 5 (B-Chassis)

Playstation Plus RO 365 Zile

Magazin Emag Romania
ps4plus

Playstation Plus RO 365 Zile

Abonații PlayStation Plus s-au obișnuit cu o rutină când vine vorba de jocurile gratuite. Deși au existat câteva excepții în care au fost adăugate jocuri bonus, abonații PlayStation Plus beneficiază de obicei de trei jocuri gratuite în fiecare lună, constând de obicei dintr-un joc PlayStation 5 și două titluri PlayStation 4. Unele luni au o selecție mai bună decât altele, dar indiferent, iunie 2022 va fi uriaș pentru serviciu.

Sony nu a anunțat încă jocurile PS Plus gratuite pentru iunie 2022. În timp ce unii fani se așteptau ca jocurile PS Plus gratuite pentru iunie 2022 să aibă loc la începutul acestei săptămâni, scenariul cel mai probabil este ca jocurile să nu fie dezvăluite până miercuri, iunie. 1 și apoi adăugată marți, 7 iunie, cu excepția oricăror surprize de la Sony. Dar chiar dacă jocurile gratuite PS Plus pentru iunie 2022 nu sunt atât de interesante pe cât ar putea spera unii, luna viitoare va fi mare, indiferent de situație.

Iunie 2022 este momentul în care Sony face modificări drastice la serviciul său de abonament PlayStation Plus, nu numai pentru a convinge abonații de lungă durată să rămână pe cârlig, ci și pentru a atrage noi clienți. Sony combină serviciile PlayStation Now și PlayStation Plus într-un singur pachet, adăugând în același timp câteva jocuri de profil superior și o mulțime de titluri retro la amestec. Rezultatul final vor fi trei noi niveluri de abonament PlayStation Plus: PS Plus Essential, PS Plus Extra și PS Plus Premium.

Abonamente playstation Plus

Noile niveluri de abonament PS Plus vor fi lansate pe 13 iunie în America de Nord. Serviciul a fost deja lansat pe unele piețe asiatice și va fi lansat în Japonia pe 1 iunie. Anterior, se susținea că noul serviciu de abonament PS Plus ar include peste 700 de jocuri pentru cei abonați la nivelul PS Plus Premium, deși acesta rămâne. a fi vazut. În prezent, Sony nu a dezvăluit lista completă de jocuri care vor fi incluse în PS Plus Premium atunci când serviciul va fi lansat în restul lumii.

Totuși, ceea ce a fost anunțat pentru PS Plus Extra și PS Plus Premium până acum este impresionant. La lansare, cei abonați la PS Plus Extra și PS Plus Premium pot aștepta cu nerăbdare Death Stranding, God of War, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Mortal Kombat 11 și Returnal. Și acesta este doar vârful aisbergului. Abonații PS Plus Extra vor avea, de asemenea, acces la sute de jocuri care sunt disponibile în prezent pentru a fi jucate prin PlayStation Now, în timp ce abonații PS Plus Premium vor primi toate acestea, în plus față de clasicele extrase din bibliotecile PS1, PS2, PSP și PS3.

Dezavantajul este că Sony va reduce numărul de jocuri gratuite pe care le oferă în fiecare lună prin nivelul de bază, care în curând va fi cunoscut sub numele de PS Plus Essential. Se spune că abonații vor primi doar două jocuri gratuite în fiecare lună în loc de cele trei obișnuite, deși nu este clar dacă acest lucru va intra în vigoare odată cu jocurile gratuite din iunie 2022 sau dacă nu se va întâmpla până în iulie, care va fi primul complet complet. luna în care sunt disponibile noile niveluri PS Plus. Indiferent, este clar că iunie 2022 va fi uriaș pentru PS Plus, indiferent de ce, și va fi interesant să vedem cum se întâmplă totul.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023