Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
asus-reduceri-laptopuri-emag
De la Apple, Asus, Dell, Lenovo și Microsoft, am obținut un laptop accesibil pentru fiecare student

Suntem acum în modul de învățământ complet, făcând din aceasta una dintre cele mai bune perioade ale anului să cumpărăm un laptop nou. Acum puteți obține un laptop la nivel de intrare între 200 și 400 USD. Dar credem că merită să cheltuim cel puțin câteva sute în plus pentru a obține o mașină care va dura mai mult și să funcționeze mai bine. Această listă, care reprezintă opțiunile noastre de top pentru studenți, universități și chiar liceu, se bazează pe propria utilizare practică și testare de referință.

Majoritatea acestor laptopuri costă 500 $ sau mai mult. Dacă sunteți în căutarea a ceva mai puțin costisitor – sau dacă sunteți interesat de o alternativă la Microsoft Windows și MacOS-ul Apple – vă recomandăm să consultați lista noastră cu cele mai bune Chromebookuri pentru studenți. Deși prețurile sunt în general mai mici, sunt ideale pentru informații de bază, cum ar fi e-mailul, accesul pe internet, crearea de documente sau lucrul cu foi de calcul – mai ales dacă lucrați deja cu aplicațiile Google.

1.Apple MacBook Air (2018)
În 2018, Apple a anunțat o nouă versiune a MacBook Air – un favorit al elevilor pe totdeauna – a modernizat-o cu un display Retina, Touch ID și porturi USB-C.
2.Dell XPS 13
Dacă sunteți angajat în sistemul de operare Windows și doriți un echilibru de portabilitate, putere și preț, este greu să găsiți un laptop mai bun decât XPS 13.
3.Microsoft Surface Pro 6
Surface Pro rămâne purtătorul standard pentru dispozitivele Windows care funcționează atât ca laptop cât și pentru tabletă, deși sunt tablete mai bune decât laptopurile. (Dacă sunteți în căutarea inversă, dispozitivele Yoga Lenovo, care sunt de asemenea două-în-cele, sunt laptopuri mai bune decât tabletele.)
4.Razer Blade Stealth
În acest sens, laptopul este printre cele mai bune alternative Windows la un MacBook Pro. Și deși Razer a anunțat deja o nouă versiune cu chipsetul Intel Lake Ice
5.Lenovo Yoga Chromebook C630
Chromebookul Yoga C630 este un laptop excelent și ieftin – unul care se dublează ca o tabletă enormă – cu un afișaj 4K killer și performanțe înflăcătoare pentru productivitate și activități de divertisment de zi cu zi.
6.Asus ROG Zephyrus S
La Zephyrus S anul trecut și mi-a plăcut ecranul HD de 15,6 inchi și tastatura retroiluminată. Această configurație oferă performanțe foarte solide Un procesor Intel Core i7 și un GeForce GTX 1070, cu 16 GB RAM DDR4 și un SSD PCIe de 512 GB.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023