Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Audi E-tron GT RS autonomie 575 KM

vineri, iulie 30th, 2021 195 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Progresul întâlnește puterea. Performanța legendară Audi se află în centrul e-tron GT și al fratelui său RS. Ambele modele au un control de lansare exaltant, sporind puterea de a atinge până la 522 CP pe e-tron GT și 637 CP pe modelul RS2, punând o putere extraordinară la îndemână
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Cand progresul întâlnește puterea. Performanța legendară Audi se află în centrul e-tron GT și al fratelui său RS. Ambele modele au un control de lansare exaltant, sporind puterea de a atinge până la 522 CP pe e-tron GT și 637 CP pe modelul RS2, punând o putere extraordinară la îndemână. Modelul dispune de două motorizări, câte una amplasată pe fiecare punte.

Audi E-tron GT RS 

Audi pretinde un timp de 0 până la 60 mph pe 3,1 secunde pentru modelul E-Tron GT RS de 590 CP (o caracteristică overboost are o putere de 637 CP în rafale scurte), dar așa cum se întâmplă adesea, acest număr nu este ‘ nu spune toată povestea.

Timpul său de 3,1 secunde nu este doar un amestec și pleacă, gândiți-vă, deoarece sistemul său cu tracțiune integrală Quattro permite skitterul din spate puțin înainte de a intra. Dar este atunci când bateți accelerația în timp ce vă deplasați … indiferent dacă mergeți la 15 mph sau 50 – că vântul cuplului său la cerere de 612 lb-ft vă lovește cu adevărat. (Foarte literal, în cazul nostru.). La fel ca în vărul său Porsche Taycan, există o transmisie cu două trepte la locul de muncă, deși vom fi îndrăzniți dacă am putea simți vreodată că se schimbă.

Audi E-tron GT RS autonomie 575 KM


Nr. Imagine Nume Evaluare Verificati pretul
1
din 2

Set 4 Jante aliaj Audi Q7 Audi E-tron 20 inch

VERIFICAȚI PREȚUL
pe emag.ro
2
din 2

Breloc Audi e-tron din Piele

VERIFICAȚI PREȚUL
pe emag.ro

Cu toate bătăile de cap, ne-am simțit foarte bine în timpul scurtei noastre călătorii cu E-Tron GT RS. Oricât de palpitantă este accelerația, mașina nu este mai puțin uimitoare sau amuzantă în curbe, adoptând aceeași abordare demnă de conducere rapidă ca și alte Audis reglate sport și redând-o în mișcare rapidă. Sistemul de direcție cu lumină digitală contrazice greutatea de 5.000 de kilograme a E-Tron GT. O mare parte din greutate este concentrată în pachetul de baterii de 93 kWh în pardoseală, dar rezultatul este că greutatea ajută la scăderea centrului de greutate al mașinii. Cu direcția opțională pe patru roți pentru a-și îmbunătăți stabilitatea (de care pariez că probabil nu are nevoie), E-Tron GT RS zboară prin curbe cu o aderență maximă și o agitație minimă înainte de a trage pe drepte ca, bine, ca o rachetă.

Audi e-tron GT RS

Audi e-tron GT RS are patru moduri de rulare: Comfort, Efficiency, Dynamic și Individual. 

Modelul e-tron GT are faruri LED cu design Matrix, oferind o iluminare distinctă care va lăsa cu siguranță o impresie. Lămpile laser Audi opționale – cu finisaje expresive, cu rame X – accentuează gama de vizibilitate pentru o mai mare încredere pe drum în orice moment.

Scaunele sport standard cu 14 căi reglabile electric sunt învelite în Dinamica® și piele, ceea ce le face elegante și elegante. Sau alegeți suprafețele de șezut opționale din piele fină Nappa pentru un interior luxos care nu reușește niciodată să impresioneze.

Caracteristici Tehnice 

Model Audi e-tron GT RS
Preț cu TVA 140.600 euro in RO
Motor electric 646 CP / 830 NM
Accelerație 0-100 km/h 3,3 s
Viteză maximă 250 km/h
Baterie 93,4 kWh (85 kWh netă)
Consum de curent 20,7 kWh / 100 km
Autonomie WLTP / Reală 472 km / 410 km
Autonomie reală *  
Oraș: -10°C 400 km
Autostradă: -10°C 300 km
Oraș: +23°C, fără AC 575 km
Autostradă: +23°C fără AC 380 km

E-sunetul voluminos și de înaltă calitate scufundă e-tron GT pentru o expresie acustică contemporană care va defini următoarea generație de vehicule. Modelul RS îl duce la nivelul următor cu e-sound plus. Ambele modele permit reglarea cu ușurință a sunetului exterior și interior cu Audi drive select, făcând experiența sonoră la fel de personalizată, pe atât de înveselitoare.

Prin combinarea informațiilor colectate de camerele vehiculului, sistemul de camere cu vedere de sus poate afișa poziția e-tron GT în raport cu mediul înconjurător cu o vedere virtuală de 360 ​​°.

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023