Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Update wordpress 5.5.1-alpha-48787

joi, august 13th, 2020 151 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Folosești o versiune în dezvoltare (5.5.1-alpha-48787).
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Instanta de WordPress poate actualiza automat site-ul dvs., iar in unele cazuri acestea pot include si update-uri de plugin-uri sau theme. In ciuda beneficiilor ce le aduce cu privire la securitatea site-ului, exista si o mica sansa ca aceste actualizari sa afecteze sau chiar sa distruga intr-o mica sau mai mare masura, site-ul dvs.

In acest articol, vom parcurge modalitatiile cum se dezactiveaza actualizarile automate din WordPress, astfel incat sa puteti efectua aceste actualizari manual.

De ce se efectueaza actualizari din WordPress in mod automat?

WordPress-ul isi actualizeaza automat nucleul, din motive de securitate, dar uneori poate actualiza de asemenea un plugin sau o thema pentru a remedia o potentiala amenintare. De exemplu un plugin sau o thema WordPress ar putea fi actualizate pentru a elimina o vulnerabilitate critica. Daca acel plugin sau aceasta thema este folosita de mai multe site-uri web, echipa WordPress poate crea o actualizare automata pentru speta respectiva.

In afara de aceste situatii, WordPress-ul va permite sa decideti dvs. cand doriti sa se efectueze actualizarile. Nu recomandam sa dezactivati actualizarile automate de WordPress deoarece acestea reprezinta o caracteristica importanta de securitate.

Cu toate acestea in unele situatii rare, actualizarile pot distruge site-ul dvs. web sau pot afecta functionalitatea acestuia. Acest lucru ar putea duce la pierderi de clienti sau poate afecta imaginea business-ului dvs.

Nu instalati update-ul 5.5.1-alpha-48787

Daca sunteti sigur ca puteti gestiona singuri actualizarile (manual), atunci puteti dezactiva update-urile automate din WordPress.

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023