Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Apple iPhone 13 Pro sau iPhone: Imaginile scurse prezintă un dispozitiv misterios din aur roz

duminică, august 22nd, 2021 285 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Cat costa un iPhone 13 Pro
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Apple iPhone 13 Pro sau iPhone: Imaginile scurse prezintă un dispozitiv misterios din aur roz


IPhone-urile din 2021 ar putea fi disponibile până luna viitoare și, în acest stadiu, există încă o dezbatere despre numele: „iPhone 12S” sau „iPhone 13”. Deși tipsterii nu pot fi de acord cu numele, este de așteptat ca variantele Pro ale noilor iPhone-uri Apple să aibă module de cameră mult mai mari în comparație cu generația anterioară. Acest lucru s-a zvonit deja când s-au scurs matrițele carcasei iPhone 13 în iulie, iar aceste două noi imagini ale unui potențial iPhone 13 Pro ar fi confirmat acel zvon.

Apple iPhone 13 Pro

Este important să luați aceste imagini pentru iPhone cu un praf de sare aici: Imaginile false ale produselor de tehnologie fierbinte care vor fi lansate în curând au devenit din ce în ce mai abundente, iar sursa acestor pretinse imagini pentru iPhone 13 Pro nu este un leaker deosebit de cunoscut. Afișul original, Majin Bu, a comentat de fapt că dispozitivul misterios ar putea fi fie o variantă iPhone aruncată, fie un viitor produs Apple și, indiferent de opiniile individuale despre ce culoare are smartphone-ul prezentat mai jos, „aurul roz” este modul în care a fost introdus în leaker. Interesant, LeaksApplePro a declarat în februarie că va exista o schemă de culori „bronz închis” doar pentru modelele Pro.

@MajinBuOfficial & @duanrui1205 & iPhone comparison images by @ztivom

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023