Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
SUV Renault promite de mult că va lansa și un model de mașină electrică pentru gama Dacian

DACIA urmează să lanseze în viitor o mașină electrică „șocant la prețuri accesibile”, care ar putea ocupa spațiul „bugetar” al pieței EV, în același mod în care Sandero și Duster o fac pe piețele petrolului și dieselului.

Mașinile electrice devin din ce în ce mai bune, mai capabile și mai ieftine, cu vehicule precum Hyundai Kona EV și Kia e-Niro fiind mulți mari la prețuri accesibile pe piață. Dacia face cea mai ieftină mașină și cel mai ieftin SUV pe șosea în Marea Britanie cu Sandero și respectiv Duster.
Președintele european al Daciei, Jean Christophe Kugler, a declarat la 2017 pentru Auto Express că EV va rămâne fidel etosului mărcii Dacia. „Vom rămâne șocabil accesibile. Nu vom schimba teritoriul mărcii noastre “, a spus el.

Mașina ar trebui să fie construită pe o platformă cu totul nouă, ceea ce ar sugera că mașina electrică nu se va lansa oricând înainte de 2020.
„Ne uităm când va fi accesibil. Ne conformăm modelului nostru de afaceri și când este gata și atunci când există o solicitare, îl vom conecta. ”Pentru a permite Dacia să rămână accesibilă în crearea lor, tehnologia va fi probabil puțin de vârf și gama va fi probabil în jurul valorii de 100 de mile.

Cu preț ieftin, ar putea fi o mașină de oraș ideală sau cei care o folosesc doar în scopuri sociale sau casnice.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023