Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
10 obiceiuri de milioane

1.Lucrează 2 minute pe zi la cea mai importantă sarcină

În unele zile simți că nu vrei să faci nimic. În astfel de zile lucrează timp de două minute la cea mai importantă sarcină pe care o ai. Aceasta presupune să începi cu cea mai dificilă parte a unui lucru.

2.Examinează și apreciază ziua la sfârșit

Dacă faci lucruri bune în timpul zile și duci la un bun sfârșit altele, îți poți spori stima de sine. Alocă-ți 2 minute la sfârșitul zilei pentru a aprecia ce ai făcut și ce ai gândit.

3. Cauta fericirea in lucruri simple

Mâncarea, munca, timpul, micile evenimente ale zile nu sunt chestii de care ar trebui să te simți fericit că le ai. Ia o pauză pentru a reflecta și a fi recunoscător pentru lucrurile aparent nesemnificative sau pentru lucrurile pe care alții nu le apreciază.

Crezi că dacă ești fericit pentru lucrurile mici încetezi să mai fii motivat pentru a obține lucruri mai mari? Este total greșit. Este un mod de a privi viața, care te va umple de energie și inspirație. Viața devine mai ușoară și vei simți o rezistență mai mică în a explora și realiza atât lucruri mici, cât și mari.

4. Fa un compliment cuiva
Petrece un minut cu cineva pe care îl apreciezi cu adevărat. Spune-i ce apreciezi la el sau ea. Vei face fericită acea persoană. Te vei simți bine. Este un mod bun de a construi relații pozitive.

5. Fi interesat inainte de a fi interesant
La începutul unei convorbiri, adresează întrebări despre viața persoanei cu care vorbești. Acordă atenție și nu aștepta doar rândul tău pentru a vorbi. Interesul de care dai dovadă nu numai că va crea o conversație bună, dar ar mai putea duce și la construirea unei relații frumoase.

Articol original pe: positivityblog.com

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023