Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
nasa
NASA este gata să prezinte primele sale descoperiri din misiunea Parker Solar Probe și va dezvălui publicul ce a descoperit pe 4 decembrie.

Sonda a zburat mai aproape de soare – de trei ori – decât oricare altă navă spațială înaintea ei în ultimul an, colectând date pe măsură ce a continuat folosind patru instrumente științifice.

La scurt timp după lansare, membrii echipei sale au descoperit că sonda este capabilă să aibă o rată de legătură descendentă mai mare decât au crezut. Aceștia au folosit această capacitate în avantajul lor și au preluat date mai multe din primele sale două flybys decât se așteptau să obțină.

NASA a lansat deja datele de pe acele flybys prin diferite portaluri la mijlocul lunii noiembrie. 

Audio-ul de teleconferință al agenției va fi transmis în direct pe 4 decembrie, 13:30 EST pe site-ul NASA.

De asemenea, își va publica rezultatele cu 30 de minute înainte de fluxul în Nature. Cei care nu pot face ton pot viziona episodul special NASA Science Live care abordează rezultatele sondei, care va fi difuzat pe NASA TV, pagina de Facebook a agenției, canalul YouTube și Periscope la 15:00.

https://www.youtube.com/user/NASAtelevision

În cele din urmă, NASA va găzdui un AMA Reddit despre descoperirile lui Parker pe 5 decembrie, începând cu ora 14:00.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023