Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Puternica, racheta Marte a făcut două zboruri de mică altitudine, iar omul de rachetă din America spune că are mult mai multe de arătat în curând.

Au trecut aproape trei ani de când Elon Musk a stat pe o scenă din Mexic și ne-a spus că are un plan să ne ducă pe Marte. CEO-ul SpaceX a dovedit că racheta lui Marte poate zbura (sau cel puțin să acopere un pic), și este gata să-și actualizeze viziunea principală înainte de sfârșitul lunii.

În 2016, la Conferința Aeronautică Internațională din Guadalajara, Musk și-a împărtășit visul de prezență umană pe Marte, cu un milion de oameni puternici. Cum încă se construiește un astfel de oraș marțian uriaș, nu este foarte clar, dar SpaceX a făcut ca misiunea sa (literalmente) să ofere transportul sub forma unei rachete și nave spațiale noi masive.

Acum că SpaceX a finalizat două zboruri de succes cu o altitudine foarte mică, sau „hamei”, ale prototipului său cu un singur motor Starship, numit Starhopper, Musk spune că este gata să ofere o actualizare cu privire la aceste specificații și asupra viitorului Starship.

“Actualizarea navei navelor va avea loc pe 28 septembrie, aniversarea ca SpaceX să ajungă pe orbită”, CEO-ul a replicat după ce Starhopper a zburat cu succes la o înălțime de aproximativ 149 metri (149 metri) și a atins înapoi pe site-ul de testare al companiei Boca Chica, Texas, în august. 27.

Sursa: cnet.com

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023