Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Suport WebP pentru WordPress 5.8

duminică, iunie 13th, 2021 55 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

WordPress 5.8 aduce, de asemenea, suport pentru formatul de imagine WebP
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

WordPress 5.8 aduce, de asemenea, suport pentru formatul de imagine WebP.

Acest format de imagine dezvoltat de Google pentru prima oara in septembrie 2010 oferă un raport de compresie mult mai mare comparativ cu alte formate, menținând în același timp calitatea imaginilor. Potrivit WordPress, WordPress 5.8 , care va fi lansat în 20  iulie 2021, si va aduce suport pentru formatul de imagine WebP .

De asemenea, se afirmă că actualizarea, care va fi lansată luna viitoare, va oferi unele îmbunătățiri proprietarilor de site-uri wordpress, proprietarii de site-uri pe platforma wordpress vor observa ca viteza de deschidere a paginii va crește și mai mult comparativ cu versiunile anterioare. 

Acest format de imagine WebP accelerează și mai mult site-urile web bazate pe WordPress.

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023