Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

PS Plus aprilie 2022 Jocuri gratuite PS4, PS5: MLB 22, Outriders și Sackboy

joi, martie 24th, 2022 137 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

PSPLUSMARTIE
Abonații PLAYSTATION Plus așteaptă cu nerăbdare lansarea jocurilor gratuite pentru PS4 și PS5 pentru aprilie 2022.
Image: © maluma.ro
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania

Joc Playstation Plus Subscription Card Abonament 3

Magazin Emag Romania
ps4plus

Card abonament PlayStation Plus RO, Membership de 365 zile

Magazin Emag Romania
playstation-5emag

Consola PS5 Sony PlayStation 5

Abonații PLAYSTATION Plus așteaptă cu nerăbdare lansarea jocurilor gratuite pentru PS4 și PS5 pentru aprilie 2022. Abonații PlayStation Plus pot primi câteva jocuri gratuite mari pentru aprilie 2022. Sony încă nu a anunțat că vor primi abonații gratuit la jocurile PS Plus din aprilie pe PS4 și PS5, iar acest lucru nu se va schimba decât mai aproape de sfârșitul lunii. Acestea fiind spuse, între timp, două jocuri, în special, par potențial gata să fie incluse în lista lunii aprilie, din cauza datelor de lansare a acestora din 5 aprilie. 5 aprilie este prima zi de marți a lunii.

În timp ce jocurile gratuite pentru aprilie nu au fost încă confirmate (vor fi anunțate oficial la sfârșitul lunii și, fără îndoială, vor fi scurse cu câteva zile înainte), fanii se pregătesc deja pentru dezamăgire într-un an neuniform.

Mai jos va prezentam cateva jocuri care dupa parerea noastra vor fi incluse in luna Aprilie 2022 la Playstation Plus

Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Lego Star Wars: The Skywalker Saga: „Jucați prin toate cele nouă filme din saga Star Wars într-un joc video LEGO nou-nouț, diferit de oricare altul! Zburați prin galaxie pentru a descoperi cele mai legendare locații din saga și comutați între povești după bunul plac. O galaxie departe, departe nu a fost niciodată mai distractiv!”

MLB The Show 22

MLB The Show 22: „Fiecare lansare. Fiecare lovitură. Fiecare victorie. Fă-ți amprenta și deține Show-ul în MLB The Show 22. Creează și folosește mai mulți jucători cu minge, dincolo de experiența RPG personalizată de baseball Road to the Show și personalizați-vă jucătorii de minge cum vrei să-ți ajuți progresul.”

Deocamdată, luați totul aici cu un sâmbure major de sare și amintiți-vă că toate acestea sunt speculații. Niciunul dintre aceste jocuri nu a fost confirmat pentru PlayStation Plus luna viitoare. Și sunt șanse ca acestea să nu fie incluse pentru că așa funcționează probabilitatea.

 

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023