Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Top 10 telefoane in 2021

luni, iunie 7th, 2021 993 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

top-10-telefoane-2021
Cele mai bune telefoane mobile din 2021 vin tot de la cei mai mari jucători din industrie. Vorbim aici, desigur, la Samsung, Apple, ...
Image: © Getty Images
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Care este cel mai bun smartphone pe care îl puteți cumpăra?

Atât de multe telefoane bune exista pe piata din care puteți alege acum, dar care este regele castelului?

 Într-adevăr, nu există o alegere perfectă pentru toată lumea, așa că rețineți că cel mai bun telefon pentru dvs. s-ar putea să nu fie numărul unu în graficul nostru.

Telefoanele 5G devin importante și telefoanele  mai răspândite și pliabile vor deveni într-o bună zi o afacere mare. Ar trebui să rețineți că această listă se poate schimba foarte mult pe tot parcursul anului, cu telefoane precum iPhone 13, Google Pixel 6 și Samsung Galaxy Z Fold 3, care se așteaptă să debuteze în următoarele 12 luni.

 

Top 10 telefoane in 2021


Cele mai bune telefoane mobile in 2021

Telefoanele in 2021 sunt de toate formele, dimensiunile și prețurile. Aici am clasat și analizat cele mai bune zece telefoane in 2021 pe care le poate cumpăra banii.

În timp ce veți găsi mărci consacrate precum Apple și Samsung în această listă, este posibil să nu fiți familiarizați cu fiecare producător de telefon pe care l-am recomandat. Acestea fiind spuse, aveți încredere în noi – aceste telefoane sunt de top și dacă doriți să aflați mai multe, puteți pur și simplu să intrați în revizuirea completă a fiecărui telefon.

Iată mai jos lista lor și specificațiile acestora, care s-ar putea să te impresioneze:

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023