Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

La ce ora incepeBlackFriday pe eMAg?

miercuri, octombrie 14th, 2020 73 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Maluma / Black Friday Romania 2019
A zecea ediție Black Friday, cel mai așteptat eveniment de shopping al anului, va avea loc la eMAG pe 13 noiembrie
Image: © maluma.ro
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Black Friday are loc anul acesta pe 13 Noiembrie. 

 Încă de la prima ediție, Black Friday a atras clienți noi care comandă online pentru prima oară datorită prețurilor bune și gamei variate de produse accesibile de oriunde. La editia precedenta de BlackFriday 90% din romani au auzit din timp de acest eveniment iar 56% dintre acestia si-au propus sa cumpere un produs anul acesta de BlackFriday.

La ce ora incepe BlackFriday?

Aveti ceva pe lista BlackFriday 2021 ? Ramane de vazut ce vor oferii marii retalileri de BlackFriday, pe 13 noiembrie, de Black Friday, foarte probabil vei prinde câteva produse care altfel ar costa prea mult în restul anului.
Noi o sa va oferim pe acesta pagina toate ofertele bune oferite de eMAG. Din acest an, eMAG a lansat serviciul pe bază de abonament Genius. Promisiunea e că livrarea e a doua zi. Deocamdată, e disponibil în câteva orașe din România (București, Brașov, Constanța, Cluj și Iași).

 

La ce ora incepeBlackFriday pe eMAg?


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023