Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Robotul umanoid al Toyotei duplică mișcarea în mobilitatea robotică

joi, decembrie 19th, 2019 202 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Versiunea actualizată a robotului T-HR3 în formă de om de la Toyota Motor are acum mișcări ale degetelor mai rapide și mai ușoare
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Versiunea actualizată a robotului T-HR3 în formă de om de la Toyota Motor are acum mișcări ale degetelor mai rapide și mai ușoare, deoarece dispozitivul de control de la distanță purtabil a devenit mai ușor și mai ușor de utilizat.

Într-o demonstrație recentă de la Tokyo, o persoană care purta căști și cabluri a făcut ca robotul să se miște exact în același mod în care se mișca, flutura sau făcea mișcări asemanatoare dansului, în timp ce senzorii trimiteau semnale computerizate robotului cu privire la ceea ce au detectat ca mișcări umane .

Robot Toyota T-HR3

Roboți mai mici, care arată ca mascotele pentru Jocurile Olimpice și Paralimpicii de la Tokyo din 2020, au fost controlați în același mod. Producătorul auto japonez Toyota este un sponsor olimpic.

Inginerul Toyota Tomohisa Moridaira a spus că roboții în formă de om pot fi controlați intuitiv, deoarece tot ce trebuie să facă este să se miște în mod natural.

De asemenea, robotul poate permite oamenilor să participe la evenimente în mod vicios, potrivit Toyota.

Provocarea constă în asigurarea conexiunilor de telecomunicații fiabile și rapide, astfel încât semnalele să fie transmise cu exactitate, a spus Moridaira.

Roboții au fost conectați prin rețele locale în demonstrații.

“Robotul are acum mișcări sporite, a spus Moridaira.” Oferind mobilitate mai bună, sperăm să creeze o lume mai bună. “

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023