Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Jocurile lunii septembrie 2023 la PS Plus Essential – Hitman 3, Little Nightmares 2 si Hades

duminică, august 27th, 2023 388 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Playstation-plus-septembrie2023
Abonații PlayStation Plus se află în ultimele zile înainte ca Sony să dezvăluie oficial jocurile PS Plus Essentials pentru septembrie 2023.
Image: © maluma.ro
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania
ps4plus

Card abonament Playstation Plus RO

Magazin Emag Romania

Consola PlayStation 5 Digital Edition

Magazin Emag Romania
playstation-5emag

Consola PlayStation 5 + Joc PS5 FIFA 23

Magazin Emag Romania
Playstationplus

Playstation Plus RO 365 Zile

Magazin Emag Romania
Consola PlayStation 5 (B-Chasis)

Consola Playstation 5 (B-Chasis) + Joc PS5 Ratchet & Clank: Rift Apart

Sony se pregătește să dezvăluie jocurile PS Plus Essential pentru luna septembrie 2023. Urmează să aflăm următoarea serie de jocuri gratuite destinate posesorilor de PS4 și PS5 la ora 14:30, în data de 30 august. Aceste jocuri vor fi disponibile pentru descărcare și joc în mai puțin de o săptămână, începând cu dimineața zilei de 5 septembrie 2023. Odată cu anunțarea gamei PlayStation Plus Essential pentru septembrie, entuziaștii au început să-și facă preziceri cu privire la titlurile ce se vor alătura serviciului în zilele următoare.

Jocuri Playstation plus

Într-un fir captivant de predicții găzduit pe Reddit, numeroși fani sunt înclinati să creadă că Hitman 3 (World of Assassination) va fi inclus în lineup-ul lunii septembrie 2023.

De asemenea, există mai multe sugestii pentru jocul de platformă horror Little Nightmares 2. Acest moment pare a fi bine ales, în special după anunțul unui al treilea joc din serie la evenimentul gamescom.

„Întoarce-te într-o lume de groază fermecătoare în Little Nightmares II, un joc de aventură și suspans în care preiei rolul lui Mono, un băiat prins într-o lume distorsionată de semnalul bâzâit al unui turn îndepărtat”, precizează descrierea oficială.

Alți fani speculează că Nier Automata va face parte din selecția lunii septembrie, alături de jocuri precum Hades, Tunic, Sifu, No Man’s Sky și Tales of Arise.

Este evident că în discuție sunt și titluri primare, cum ar fi The Last of Us Part 1 și Part 2, Spider-Man și Gran Turismo Sport, toate menționate în firul de discuții, împreună cu prezicerea îndelungată pentru The Order 1886.

În ceea ce privește titlurile dezvoltate de FromSoftware, alți fani bănuiesc că Sekiro ar putea face parte din selecția lunii. Cu toate acestea, datorită recentei lansări a lui Armored Core 6, acest lucru rămâne o incertitudine.

Unii entuziaști sunt convinși că și Tekken 7 va face parte din lista jocurilor PS Plus Essentials. Cu toate acestea, aceasta pare a fi o posibilitate mai mică, având în vedere apropiata lansare a lui Tekken 8.

În prezent, abonații pot descărca jocurile PS Plus Essentials din luna august 2023, care includ PGA Tour 2K23, Dreams și Death’s Door.

Revenim cu detalii…

PlayStation Plus

PlayStation Plus este un serviciu de abonament oferit de Sony pentru posesorii de console PlayStation, reprezentând o poartă spre experiențe de joc online îmbunătățite și conținut exclusiv. Abonamentul deschide uși către lumea jocurilor multiplayer, permițând jucătorilor să se conecteze și să se joace împreună cu prietenii sau alți gameri din întreaga lume. Cu opțiuni variate și beneficii bogate, PlayStation Plus devine esențial pentru cei care doresc să exploateze pe deplin potențialul consolei lor.

PlayStation Essentials

PlayStation Essentials cuprinde o colecție selectă de jocuri emblemă pentru PlayStation, disponibile în mod gratuit pentru abonații PlayStation Plus. Aceste titluri sunt rotaționale și se actualizează lunar, oferind jucătorilor acces la opere de referință din diferite genuri.

Sony oferă mai multe tipuri de abonamente PlayStation Plus, adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui utilizator. Abonamentul lunar oferă flexibilitate maximă, permițând jucătorilor să se bucure de beneficii pentru o perioadă scurtă. Abonamentul trimestrial oferă o alternativă mai economică pentru cei interesați de o implicare pe termen mai lung. Cel mai popular este abonamentul anual, care aduce economii semnificative și stabilitate în accesul la conținut. Fiecare abonament oferă acces la jocuri gratuite lunare, reduceri substanțiale la jocuri și conținut, precum și spațiu de stocare în cloud pentru salvări de joc.

În concluzie, PlayStation Plus reprezintă un serviciu esențial pentru comunitatea de jucători PlayStation, oferind acces la jocuri online de calitate, conținut exclusiv și beneficii considerabile prin diferite tipuri de abonamente, adaptate nevoilor fiecărui gamer.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023