Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
blackfriday
oferta
telefon

Cele mai bune trolii auto ro

duminică, mai 30th, 2021 123 Facebook Twitter
troili-auto-ro-678x381
Un troliu este un instrument indispensabil pentru orice off-roader serios. Vă poate scoate dintr-un loc lipicios când nimic altceva nu va funcționa, indiferent dacă sunteți prins într-o baltă de noroi, un banc de zăpadă sau un petic de nisip
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Un troliu este un instrument indispensabil pentru orice off-roader serios. Vă poate scoate dintr-un loc lipicios când nimic altceva nu va funcționa, indiferent dacă sunteți prins într-o baltă de noroi, un banc de zăpadă sau un petic de nisip

Totuși, nu trebuie să fii un off-roader pentru a aprecia valoarea unui troliu de înaltă calitate. Orice vehicul s-ar putea bloca sau muri într-un loc incomod. Un troliu auto din trusa dvs. de instrumente vă va împiedica să apelați un camion de remorcare și să vă scoată rapid dintr-un blocaj.

Cel mai bun troliu este : Troliu rapid auto Grizzly Winch 13000Lbs 5897KG cu sufa sintetica telecomanda cu fir si wireless

Dacă nu știți de ce capacitate de tragere veți avea nevoie, înmulțiți greutatea brută a camioanelor cu 1,5 pentru a obține puterea de tragere ideală pentru camionul dvs. De exemplu: pentru a trage un camion de 8.000 lbs, capacitatea dvs. de troliu trebuie să fie de minimum 12.000 lbs. 

Cele mai bune trolii auto ro


Dacă doriți să cumpărați un troliu pentru mașina dvs., asigurați-vă că aruncați o privire asupra câtorva dintre factorii importanți menționați mai jos.

Tipul de frânghie: frânghia instalată pe un troliu este una dintre componentele sale cele mai esențiale, deoarece transportă toată sarcina. Cu o frânghie puternică, cu rezistență mare la tracțiune, vă puteți baza pe aplicabilitatea și performanțele ridicate ale dispozitivului.
Capacitate de tragere: Fiecare troliu are o capacitate de tragere dedicată care limitează aplicabilitatea sa la un anumit nivel. Un troliu cu o capacitate de tragere foarte mare va fi cu siguranță o alegere excelentă dacă doriți versatilitate în dispozitiv.
Tipul de troliu: În general, există două tipuri de trolii care sunt electrice și hidraulice. Troliile electrice sunt proiectate pentru aplicații de capacitate medie, în timp ce troliurile hidraulice au o capacitate de tragere semnificativ mai mare.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2021