Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
PlayStation 5 Slim
Consola PlayStation 5 Slim reprezintă o adevărată revoluție în lumea gaming-ului, consolidându-și reputația de "game changer." Cu o putere de procesare incredibilă și inovații tehnologice remarcabile, această consolă deschide noi orizonturi pentru experiența de joc.

PlayStation 5 Slim – Aceeași Putere Imersivă într-un Nou Format Mai Subțire

Ce este nou cu PlayStation 5? Principalele puncte de vânzare ale noului model PlayStation 5 sunt dimensiunile reduse și capacitatea de stocare mai mare. Sony susține că noua versiune “a fost redusă în volum cu peste 30%, și greutatea cu 18% și 24%”. PlayStation 5 va veni cu o capacitate de stocare de 1TB, îmbunătățită față de 825GB din PS5-ul original. Design-ul este puțin diferit și include patru panouri de acoperire separate în loc de două.

Playstation 

Cu toate că noul model va veni cu un suport orizontal, Sony va face suportul vertical disponibil separat. Fanii nu vor fi încântați de aceasta, deoarece PlayStation 5-ul original a venit cu un suport orizontal și vertical dublu. Cam atât pentru îmbunătățirile față de modelul original.

Sony spune că noul model PlayStation 5 va fi disponibil pentru achiziționare. Versiunea cu unitate de disc PlayStation 5 va avea un preț de 2350  RON, în timp ce ediția digitală a PlayStation 5 va fi disponibilă la prețul de 2100 RON.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023