Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Avengers
Iată un ghid cronologic al Marvel Cinematic Universe (MCU)

Acestea fiind spuse, există mai mult de un drum până la muntele filmului Marvel: puteți viziona filmele în ordinea lor cronologică corectă, care începe cu Captain America: Primul Răzbunător care începe cu luptă cu capul împotriva naziștilor în anii 1940 sau puteți urmări filmele așa cum erau lansat în teatre începând cu filmul original Iron Man din 2008. Este destul de la îndemână să știi cu Disney Plus nu departe de colț?

Vom enumera ambele comenzi de mai jos, împreună cu o nouă a treia listă care clasează filmele în funcție de scor pentru toți cei care nu sunt credincioși de acolo, care au doar timpul să vizioneze cele mai bune filme Marvel, fără să se forțeze să stea prin Thor sau, mai rău, The Incredible Hulk cu Edward Norton.

 

Filmele Marvel în ordine cronologică

Această listă conține toate filmele Marvel enumerate cronologic de la The First Avenger to Endgame. Avantajele vizionării filmelor în acest fel este că veți putea vedea evenimentele pe măsură ce s-au desfășurat în univers. Puteți urmări Tesseractul, urmăriți călătoria lui Thor de la erou la zero la erou și Gardienii Galaxiei se apropie tot mai mult de uciderea lui Thanos.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023