Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Galaxy-S24-main-780x470
Avem la dispoziție lista detaliată a specificațiilor pentru modelele Galaxy S24, S24+, și S24 Ultra, inclusiv randări oficiale care prezintă diverse variante de culoare. Cu mai puțin de o lună rămasă până la evenimentul oficial de lansare, seria următoare de smartphone-uri Galaxy își dezvăluie aproape în întregime caracteristicile, așteptându-se ca Samsung să prezinte cu amănuntul îmbunătățirile aduse.

Galaxy S24 și Galaxy S24+

Galaxy S24 și Galaxy S24+ vor fi disponibile în patru variante de culoare: negru, violet, alb și galben. Ambele modele par să prezinte rame extrem de subțiri și uniforme în jurul ecranului, iar partea din spate include o configurație triple-camera.

Potrivit informațiilor furnizate de insider-ul Arsène Lupin, care a publicat aceste imagini pe platforma X, Galaxy S24 Ultra va fi disponibil în variantele de culoare negru, gri, violet și galben.

Toate cele trei modele vor fi echipate cu o cameră selfie de 12MP plasată central printr-un “perforare” în ecranul protejat cu Gorilla Glass Armor, o versiune presupusă a sticlei Gorilla Glass Victus 2, cunoscută pentru rezistența sa îmbunătățită.

Galaxy S24 și Galaxy S24+ vor beneficia, cel mai probabil, de o carcasă din aluminiu, în timp ce S24 Ultra va face tranziția către o carcasă din Titan, conform unor zvonuri care sugerează o rezistență cu 56% mai mare decât cea a modelului anterior.

Informațiile confirmă că Galaxy S24 și S24 Plus vor avea camere principale de 50MP, camere ultrawide de 12MP și camere telephoto de 10MP, oferind Zoom Optic de 2x și 3x. Galaxy S24 Ultra vine cu o cameră principală de 200MP, o cameră ultrawide de 12MP și două camere telephoto cu rezoluții de 50MP și 10MP, asigurând un zoom optic de 2x, 3x, 5x și 10x.

În ceea ce privește bateria, Galaxy S24 dispune de un acumulator de 4000mAh și încărcare rapidă de 25W, în timp ce variantele S24 Plus și S24 Ultra cresc capacitatea la 4900mAh și 5000mAh. Deși puterea exactă de încărcare nu a fost specificată, timpul necesar pentru a atinge 65% din încărcare de la 0% este de 30 de minute pentru ambele modele. De menționat că S24 Ultra păstrează capacitatea de încărcare rapidă de 45W, iar S24 Plus se apropie probabil de acest nivel.

Carcasa pentru Galaxy S24 și Galaxy S24+ va utiliza materialul Armor Aluminum 2.0, în timp ce S24 Ultra va integra o carcasă cu ramă din Titan, mai ușoară dar mai rezistentă. Toate cele trei telefoane vor fi certificate IP68 pentru rezistență la apă și praf. În plus, vor dispune de chipsetul Snapdragon 8 Gen 3, ecran de blocare dinamic, tastatură inteligentă, tehnologie Samsung Knox și cititor de amprente cu ultrasunete.

Reamintim că informații anterioare indică faptul că Galaxy S24 și Galaxy S24+ vor utiliza procesorul Exynos 2400 în toate regiunile lumii, cu excepția Canadei, Chinei și SUA.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023