Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Jocurile lunii ianuarie 2022 Playstation Plus – Jocuri gratuite PS4 , PS5

duminică, decembrie 26th, 2021 941 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Playstation Ianuarie22
În fiecare lună, abonații PS Plus primesc o nouă colecție de jocuri gratuite. La fel ca lista anterioară de jocuri gratuite PS Plus care au fost difuzate online, jocurile gratuite PS Plus pentru ianuarie 2022 au apărut online.
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania

Joc Playstation Plus Subscription Card Abonament 3

ps4plus

Abonament PS+ (PlayStation Plus) 12 luni (365 zile) RO PS4

Magazin Emag Romania
ps4plus

Card abonament PlayStation Plus RO, Membership de 365 zile

Abonament PlayStation Plus 3 luni (licenta electronica PS4)

Magazin Emag Romania

Consola PS5 Sony PlayStation 5

Dacă nu se schimbă ceva, 2022 va continua tendința cu un nou joc PS5, alături de două jocuri PS4 pentru a se bucura toti abonații PS Plus. Jocurile gratuite PlayStation Plus din ianuarie 2022 nu au fost încă anunțate de Sony. Gama de jocuri va fi dezvăluită pe 29 decembrie 2021. Cu toate acestea, o scurgere de la sursa noastră obișnuită, a dezvăluit probabil lista din timp:

În fiecare lună, abonații PS Plus primesc o nouă colecție de jocuri gratuite. La fel ca lista anterioară de jocuri gratuite PS Plus care au fost difuzate online, jocurile gratuite PS Plus pentru ianuarie 2022 au apărut online. Aceste jocuri vor fi confirmate de PS Plus pe 29 decembrie 2021 și vor fi disponibile pentru abonații Ps Plus pe 4 ianuarie 2022. În ultimele șase luni, fiecare set de jocuri gratuite Ps Plus a fost lansat înainte de lansare.

Care sunt jocurile PS Plus și PS5 gratuite pentru ianuarie 2022?

  • Deep Rock Galactic (PS5/PS4)
  • DiRT 5 (PS5/PS4)
  • Persona 5 Strikers (PS4)

Deep Rock Galactic – PS4 Jocuri Gratuite

DiRT 5

Persona 5 Strikers (PS4)

Jocuri gratuite Playstation Plus ianuarie 2022

Potrivit sursei, există trei jocuri gratuite pentru abonații PS Plus (atât pe PS4, cât și pe PS5). Printre jocuri se numără Dirt 5 pentru PS4/PS5. Este un joc video de curse, dezvoltat și publicat de Codemasters Cheshire. Jocul a fost lansat inițial pentru Windows, Xbox One și PS4 pe 6 noiembrie 2020.
Pentru Xbox Series X și Series S, jocul a fost lansat pe 10 noiembrie 2020. În joc, jucătorii se pot bucura de mult off-road. acțiune de curse. Jocul are o mulțime de locații în care să concurezi, inclusiv Morozzo, Brazilia, Arizona și multe altele.

Al doilea joc gratuit pentru abonații PS Plus (care va fi lansat în ianuarie 2022) este Persona 5 Strikers. Potrivit raportului, jocul va fi lansat pentru PlayStation 4. Este un joc de rol de acțiune care a fost dezvoltat de Omega Force & P-Studio și a fost publicat de Sega. Jocul a fost lansat pentru Nintendo Switch în februarie 2020.

În prezent, este disponibil pentru Switch, PlayStation 4 și Microsoft Windows. Al treilea joc care va fi disponibil ca parte a jocurilor gratuite PlayStation Plus din ianuarie 2022 este Deep Rock Galactic. este un joc cu împușcături la persoana întâi, dezvoltat de Ghost Ship Games și publicat de Coffee Stain Publishing.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023