Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
iphone-11-renders-kaymak-1
Pentru prima dată, Apple vă permite să transmiteți fluxul noului eveniment de lansare a iPhone 11 de pe YouTube, precum și de pe site-ul Apple și de pe Twitter.

Cum să urmărești noul eveniment de lansare a iPhone 11

 

Ne așteptăm ca mulți oameni să urmărească transmisia live a Apple, așa că, oferind opțiuni alternative de vizualizare, nu ar trebui să existe o povară prea mare pentru un singur flux.

Apple găzduiește evenimentul său anual de lansare a iPhone în Teatrul Steve Jobs de la Apple Park HQ din Cupertino, California și este locul unde vom vedea pentru prima dată noile iPhone-uri, împreună cu alte anunțuri de produse noi – și probabil o surpriză dezvăluie. sau două.

IPhone XS era mai degrabă similar cu iPhone X înainte, iar din nou ne așteptăm cu precădere la actualizări incrementale, concentrate în mare măsură pe camerele telefoanelor, mai degrabă decât pe ceva deosebit de nou sau inovator – dar acesta este Apple, așa că nu știi niciodată.

Așteptăm trei noi smartphone-uri iPhone 11, plus, poate, Apple Watch 5 și Apple HomePod 2, împreună cu un produs wildcard – eventual un tracker GPS – și așteptăm să aflăm și când iOS 13 și iPadOS vor deveni disponibile catre public.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023