Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

PS Plus aprilie 2022

miercuri, martie 30th, 2022 416 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Sursa este site-ul francez Delabs. Anterior, ea a împărtășit astfel de scurgeri de informații de mai multe ori, ceea ce s-a dovedit a fi adevărat.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania
Consola PlayStation 5 (B-Chassis)

Consola PlayStation 5

Magazin Emag Romania
ps4plus

Card abonament Playstation Plus RO

Magazin Emag Romania
Consola PlayStation 5 (B-Chasis)

Consola Playstation 5 (B-Chasis) + Joc PS5 Ratchet & Clank: Rift Apart

Magazin Emag Romania
ps5-disk

Consola Playstation 5 (B-Chassis)

Magazin Emag Romania
ps4plus

Playstation Plus RO 365 Zile

O sursă care a divulgat cu acuratețe jocurile de mai multe ori în trecut, jocurile gratuite de pe PS Plus pentru aprilie 2022 sunt Hood: Outlaw and Legends, Slay the Spire și SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated . 

Deși acest lucru ar trebui tratat ca un zvon, șansa ca această scurgere să fie corectă este destul de mare. Într-adevăr, mulți au ajuns să caute scurgerile Dealabs, în special pe cele ale utilizatorului Billbil Kun, pentru că încă nu au greșit.

 

Acestea sunt jocurile PS Plus pentru aprilie 2022:

Hood: Outlaws & Legends

Hood: Outlaw and Legends este un joc multiplayer unic PvEvP și, deși lansarea sa a fost în mare parte sub radar, jocurile multiplayer tind să se descurce bine cu PS Plus. Slay the Spire este un alt titlu unic, combinând elemente roguelike cu construirea punților.

 

Slay the Spire (PS4)

 

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated (PS4)

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023