Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Fifa 2020
FIFA 20 va ieși pe 27 septembrie 2019

Cand iese Fifa 2020?

Dacă ați petrecut ore întregi butoane pentru a înscrie un câștigător sau a executa o nucșoară, veți fi bucuros să știți că demo-ul FIFA 20 este acum disponibil pe PlayStation 4, Xbox One și PC. Din păcate, experiența demo FIFA 20 pentru Nintendo Switch nu este încă disponibilă, iar odată cu lansarea jocului la doar două săptămâni distanță, ne îndoim că se va întâmpla.

Demo FIFA 2020

Demonstrația FIFA 20 va permite jucătorilor să se bucure de noul fotbal 3v3 Volta și formatul obișnuit al meciului pentru a experimenta ce aduce jocul pe masă. În cazul în care doriți să descărcați demo-ul FIFA 20, accesați pagina de înregistrare a jocului din magazinul Microsoft Store, PlayStation Store sau Origin și atingeți butonul „Încercați-l acum” sau „Încercați demonstrația gratuită”. Și doar ca să fie clar, demo-ul este gratuit pentru a descărca și reda. Dar țineți cont de faptul că starea de economisire a progresiei nu este clară, deoarece EA nu a dezvăluit dacă progresul jocului va fi reportat versiunii complete a jocului atunci când se lovește de rafturi.

În demo, jucătorii pot participa la o fază a grupelor din UEFA Champions League cu câteva echipe renumite, cum ar fi Chelsea, Borussia Dortmund, Liverpool, PSG, Real Madrid și Tottenham. Meciurile vor fi stabilite pe câteva stadioane iconice precum Santiago Bernabéu și Stamford Bridge pentru a permite jucătorilor să simtă graba. Mai mult decât atât, demo-ul FIFA 20 va permite jucătorilor să se bucure de noua experiență FIFA Volta și să se angajeze în meciuri de 3v3 pentru a vedea noul fotbal în stilul FIFA 20.

FIFA 20 este acum pregătit pentru precomandă pentru PlayStation 4, Xbox One și PC prin intermediul magazinelor online oficiale și al partenerilor de retail autorizați. 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023