Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Top cele mai bune filme din toate timpurile

sâmbătă, februarie 19th, 2022 502 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Care sunt cele mai bune filme din toate timpurile? Clasificarea celor mai bune filme realizate vreodată este o sarcină destul de imposibilă
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Care sunt cele mai bune filme din toate timpurile? Clasificarea celor mai bune filme realizate vreodată este o sarcină destul de imposibilă. Cu toate acestea, cel mai apropiat lucru de un clasament definitiv este o listă bazată pe evaluările publicului. În acest sens, lista IMDb cu cele mai bine cotate filme din toate timpurile ar putea fi printre cele mai bune de acest gen.

Cele mai bune filme reprezintă, fără îndoială, apogeul realizării artistice în epoca modernă și asta le face să merite sărbătorite din nou și din nou. Pentru a explora cele mai bune de filme din toate timpurile, Maluma.ro a analizat evaluările IMDb și Metascores pentru a crea un scor unic care să le pondereze în mod egal pe cele două. Numai filmele în limba engleză lansate în SUA au fost luate în considerare pentru listă. În plus, fiecare film avea nevoie de cel puțin 20.000 de voturi pe IMDb, iar dacă filmul nu avea Metascore, nu era inclus.

IMDb rămâne unul dintre cele mai populare site-uri de informații despre filme de pe internet. Lista lor de filme cu cele mai bune cote este alcătuită din filme care au fost evaluate de milioane de spectatori. Deși lista se schimbă mereu, filmele de top au rămas destul de neschimbate de câțiva ani.

 

Forrest Gump

Tom Hanks și-a creat poate cel mai iconic personaj de film din toate timpurile cu personajul titular din Forrest Gump . Filmul urmărește numeroasele nenorociri ale unui om simplu, dar bun, care se introduce din neatenție în multe dintre cele mai mari momente din istoria Americii.

 

The Green Line (1999)

 

Green Book

Lista lui Schindler

Lista lui Schindler este o poveste îngrozitoare a poveștii din viața reală a lui Oskar Schindler și a încercărilor sale de a salva cetățenii evrei în timpul stăpânirii naziste în Germania. În timp ce Schindler poate fi un erou inspirator, filmul este cel mai eficient ca o reprezentare îngrozitoare a Holocaustului. Filmat în alb-negru bântuitor, Spielberg a creat un film care va rămâne în mintea spectatorilor pentru anii următori.

12 Angry Men

Coco

Nașul

Bohemian Rhapsody

Stăpânul Inelelor: Întoarcerea Regelui

The Dark Knight

Gran Torino

Django Unchained

Închisoarea îngerilor

Pulp Fiction

Regele Leu

Stăpânul Inelelor: Frăția Inelului

Saroo: Drumul spre acasă (Lion)

Fight Club

Parazit

Zbor deasupra unui cuib de cuci

Stăpânul Inelelor: cele două turnuri

Având în vedere că Cele două turnuri este filmul cu cel mai slab rating din trilogia Stăpânul inelelor a lui Peter Jackson , este destul de evident că această serie este iubită. Al doilea film a văzut comunitatea divizată în timp ce încercau să învingă forțele răului lui Sauron.

Filmul este o altă epopee fantastică cu două elemente remarcabile, primul fiind introducerea corectă a personajului Gollum, iar al doilea fiind în secvența de luptă masivă și palpitantă din actul al treilea.

Gladiatorul

A fost odată în America (Once Upon a Time in America)

Interstelar

Războiul stelelor – Episodul V: Imperiul contraatacă

Este probabil șocant pentru unii fani că niciun film Star Wars nu a intrat în top zece. Ceea ce este mai puțin surprinzător este că The Empire Strikes Back este cel mai bine cotat film din franciză. Povestea care se desfășoară într-o galaxie departe, departe a spus o poveste mult mai întunecată și mai complexă de data aceasta.

Cel bun, cel rău, cel urât

Filmul urmărește trei bărbați mortali într-o încercare de a recupera comori îngropate în plin război civil. Filmul a ajutat la popularizarea tendinței mexicane Standoff, care este încă folosită în filmele de acțiune astăzi, l-a transformat pe Clint Eastwood într-un star și le-a oferit fanilor de film una dintre cele mai emblematice partituri de film din toate timpurile.

https://www.youtube.com/watch?v=ukdnA4bk29I

A fost odată în vest

Se7en

David Fincher sa cimentat la Hollywood cu filmul captivant cu ucigaș în serie Se7en . Este un film care are o premisă suficient de terifiantă pentru a înfiora publicul. Cu toate acestea, telespectatorii nu erau pregătiți pentru intensitatea și povestea șocantă care le pregătea.

Brad Pitt și Morgan Freeman joacă rolul doi detectivi de omucideri pe urmele unui ucigaș care își ucide victimele pe baza celor șapte păcate capitale. Este o procedură criminală atmosferică și bântuitoare, cu unul dintre cele mai șocante finaluri din istoria Hollywoodului.

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023