Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Inca unul dintre ceasurile cele mai inteligente de top

Ecranul mai mare și marginile mai rotunjite sunt mult mai frumoase de privit și oferă mai multă funcționalitate, adăugând și unele funcții suplimentare care sunt concepute pentru cei care sunt puțin mai vulnerabili sau suferă anumite condiții de sănătate. Când a fost lansat, Apple Watch 4 a fost unul (dacă nu chiar) cel mai bun smartwatch din jur.

Când Apple Watch 5 a fost introdus alături de iPhone 11, s-ar putea să vă întrebați care este cel mai potrivit pentru dvs. – consultați Apple Watch 5 și Apple Watch 4 pentru a vă compara singur.

Totuși, Apple Watch 4 este unul dintre cele mai scumpe și mai populare ceasuri inteligente , ce aduc noile funcții și merită cu adevărat să te ridici din noua căldură sau venerabilul Apple Watch 3, care acum este mai ieftin ca niciodată.

Prețul Apple Watch 4 și data lansării

Apple Watch 4 este disponibil în patru variante: dimensiuni de 40 mm și 44 mm și cu sau fără LTE.

În ceea ce privește data lansării Apple Watch 4, îl puteți cumpăra acum în aproape toate țările din lume. A ieșit în septembrie 2018 în aceeași zi cu iPhone XS și iPhone XS Max. Rețineți că Apple nu mai vinde Apple Watch 4 prin magazinul său online, dar puteți să îl ridicați în altă parte online.

Funcția esențială a Apple Watch 4 este designul său – spunem că, deși beneficiile suplimentare pentru sănătate sunt ceva demn și care fac din aceasta un dispozitiv atractiv pentru cei care au nevoie de ele, grupul de oameni la care este relevant este mai mic decât doar cei care caută un ceas nou.

O altă actualizare importantă este funcția de electro-cardiogramă (ECG) care până acum a fost activată doar în anumite țări, inclusiv în SUA și Marea Britanie.

Celălalt lucru pe care nu am reușit să îl testăm a fost noua detectare a căderii, întrucât trebuie să coborâți un anumit drum și să rămâneți acolo un timp pentru a activa funcția.

https://www.youtube.com/watch?v=uxPlUg8b0go
Am încercat să cădem, dar a fost cam jenant și poate că trebuie să ne angajăm mai greu la testare – vom actualiza recenzia dacă vom deveni mai curajoși în următoarele luni.

De asemenea, Watch 4 este dotat cu un sistem de alertă dacă ritmul cardiac este prea scăzut sau mare: în cazul în care ritmul cardiac crește sau scade greu, fără un motiv suficient de lung (în jur de 10 minute) veți primi o alertă care vă spune că totul este nu bine, și poate ar trebui să vă vedeți un medic.

Avem o frecvență cardiacă destul de scăzută de la antrenamentele de alergare obișnuită, iar actualizarea a făcut ping-uri din când în când pentru a ne referi că testarea ritmului cardiac a funcționat.

Celelalte actualizări cheie dincolo de design, pe care le vom trece într-un minut, sunt mai ascunse în inima Apple Watch 4 – există atingeri dulci precum un click (practic) pe Digital Crown, care se simte ca trece prin listele de pe incheietura. Chiar face un zgomot ușor și întregul sistem este incredibil de plăcut.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023