Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Actualizarea software-ului iPhone va include remedieri de erori. De asemenea, veți putea descărca iPadOS și toate funcțiile sale noi.

Atât iOS 13.1 cât și iPadOS au fost programate inițial să fie lansate pe 30 septembrie, dar Apple a mutat în mod neașteptat lansarea cu aproape o săptămână. Aceasta ar putea fi legată de experiența buggy pe care unii dezvoltatori și testatori beta au raportat-o ​​în iOS 13.

Apple poate fi cel mai cunoscut pentru hardware-ul său, dar este într-adevăr integrarea perfectă a dispozitivelor sale cu software-ul său care îl diferențiază de rivali. Abilitatea companiei de a controla fiecare aspect al produselor sale – ceva care a început atunci când Steve Jobs și Steve Wozniak au fondat Apple în 1976 – au fost esențiale pentru a face din Apple compania cea mai puternică din domeniul tehnologiei. Software-ul mobil al companiei, iOS, este reînnoit în fiecare an și se lansează când ultimele telefoane ale sale ajung pe piață.

iOS 13.1 va aduce corecții de eroare și vă va permite să vă împărtășiți ETA cu prietenii și membrii familiei prin Apple Maps. Comenzile rapide de la Siri pot fi adăugate la automatizări și puteți configura declanșatoare pentru a rula orice scurtătură automat. Pentru utilizatorii de afaceri, Apple are o nouă formă de gestionare a dispozitivului numită înscriere utilizator. Acesta vă va permite să vă aduceți propriul dispozitiv la funcție, permițându-vă să păstrați datele corporative protejate, menținând totodată confidențialitatea.

Actualizarea va remedia, de asemenea, un defect care ar putea permite cuiva să ocolească ecranul de blocare pentru a accesa informațiile de contact ale telefonului. Defectul, care necesită un contact fizic cu receptorul, apare atunci când primiți un apel FaceTime, răspunzând prin mesagerie text și apoi utilizând funcția de apelare vocală a Apple pentru a solicita o modificare a câmpului „la” al mesajului text.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023